Joyn jalka paranee hyvää vauhtia. Olen laajentanut hieman kotona olevaa aitausta, niin että pääsee halutessaan siirtymään olohuoneessa olevan metallihäkkiin. Kaulurin kanssa kääntyminen on vaan tosi hankalaa, joten pötköttelee mieluummin sen edessä lattialla. Yöksi "laajennusosa" suljetaan, sillä häkkiä työntämällä reitti olohuoneen sohvalle on auki. Kotona nimenomaan sohvalle tai sänkyyn hyppääminen ovat suurimmat riskipaikat. 

IMG_20170729_195642_resized_20170729_075

Keskiviikkoiltana tajusin, että Joyn kipulääkityksen määrässä on ilmeisesti tapahtunut virhe. Kipulääkettä (Canicaral 40 mg) oli määrätty 1 tbl aamuin illoin kahden viikon ajan, sen jälkeen pienemmällä annoksella. Tuoteseloste sanoo, että ko. lääkkeen annostus on 2-4 mb / elopainokilo ja ettei suositusannostusta saa ylittää. Joyn kohdalla tämä olisi enimmilläänkin alle 54 mg / pvä. Edellisten polvileikkausten jälkeen annostus oli 20 mg Rimadylia 1 tbl aamuin illoin. Niinpä annoin sille ensin torstaina Canicaralin ohjeen mukaisen maksimiannoksen ja kun ei vaikuttanut tavallista kipemmältä, niin perjantaista alkaen olen antanut sitä 20 mg aamuin illoin. TTA-leikkauksen jälkeen kipulääke lopetettiin kokonaan kahden viikon päästä leikkauksesta, koska ei enää varonut jalkaa. 

Käymme kolmesti päivässä kävelemässä läheisellä hiekkakentällä. Siellä on paljon hajuja ja tietysti pupujen kakkaa, joten Joy pääasiassa jäljestää kävellessään. Joy on torstaista alkaen myös alkanut harjoittelemaan itsenäisesti ravaamista. Toki kävelen niin hitaasti sen kanssa, että pääasiassa kävelee. Tässä linkki eiliseen kävely- ja ravinäytteeseen, eli leikkauksesta on kulunut 7 päivää. Kotona olen antanut sen torstaista alkaen kävellä itse ulkoportaat. Ovat betonia, joten liukastumisvaaraa ei ole. Kuvittelin, että menisi kolmella jalalla ylös, mutta hienosti tulee leikattua jalkaa käyttäen. Kovasti Joy on koettanut ehdotella, että lähdettäisiin autoilemaan jonnekin. Maantaina se pääseekin tikkien poistoon (wuhuu), jonka jälkeen autoilukin on miellyttävämpää, kun pääsee kaulurista eroon. Puhallettavaa kauluria ei ole enää voinut käyttää jalkapaketin poiston jälkeen, kun yltäisi haavaan vaivatta. Tiistaina mennäänkin jo ensimmäiselle fyssarikäynnille.