Tänään oli aika poistaa Kerryn haavan päältä liimaside. Sopivasti Mari tuli käymään Mikkiksen kanssa, joten hän hoiti homman ammattilaisen varmuudella. Haava oli pidempi kuin olin odottanut, peräti 5 cm pitkä. Liimasiteen poisto tuntui Kerrystä selkeästi inhalta, enkä itse halunnut katsoa siteen poistoa, vaikkei se kummoinen juttu olekaan. Haava näyttää oikein siistiltä:
1936451.jpg
Mari toi tullessaan läpinäkyvän kaulurin, sillä vaikka tein eilen uuden "sukkapuvun" en uskalla luottaa etteikö Kerry nuolisi haavaa. Odotetusti Kerry otti hiukan kilareita kaulurista, eikä oikein halua liikkua sen kanssa, mutta aamulla se yritti sukkapuvussaan jopa astua Joyta, joka ei mielestäni ole ihan toivottavaa kaksi päivää leikkauksen jälkeen. Mari toi Saksan tuliaisena pullon roséviiniä ja muutaman tryffelin, joita nautiskelimme äitini kanssa Idolsia katsellen.

Huomenna alkaa kolmen päivän agilitymaraton, kun jäähallissa kisataan maailmanmestaruuksista!! Fiilis alkaa olla jo korkealla ja viikonlopusta tulee kerrassaan mahtava! Palataan astialle maanantaina - MORO!!