Rankan viikonlopun jälkeen mietitytti olisiko sekä tiistai-iltana että keskiviikkoaamuna olevat treenit Joylle liian rankkaa, mutta neidissä oli jo maanantai-iltana sen verran paljon virtaa, että päätin mennä treeneihin, sillä torstaina koirulit pääsevät fyssarille.

Janne tuli vetämään treenejä ja hän oli suunnitellut illan harjoituksen toiveidemme perusteella. Rata näytti tältä:

Alku ei tuottanut suurempia vaikeuksia, ts. Joy meni kerran putken 4 sijaan kepeille. Kepeille viennissä onnistuin kerran omalla sijoittumisellani tunaroimaan Joyn ekan kepin väärältä puolelta sisään, mutta muuten rata oli kepeille asti hyvin vietävissä. Toivekohtani, välistävedot 9-11 aiheuttivatkin sitten enempi pään vaivaa. Toki sain ekan tehtyä ihan ok (kunhan muistin jarruttaa koiraa ennen hyppyä 9), mutta tokalla olin jo auttamatta jäljessä. Lopussa ei ollut mitään muuta ongelmaa kuin että ekalla kerralla onnistuin huiskaisemaan Joyn putkesta 14 putken 15 vieressä olevalle hypylle. Joy hyppäsi muutaman hypyn vähän hassusti takaosa allaan, joten  hiukan huolestuin sen olevan jumissa. Vikalla kiekalla hyppyongelmaa ei onneksi enää näkynyt ja vauhti oli koko illan ihan normaali.

Keskiviikkoaamuna oli sitten Timon treenit. Alku arvelutti hieman, sillä hypyn 1 jälkeen oli suoraan edessä puomi, jonne ei tietenkään saanut mennä, vaan piti kääntyä 90 astetta vasemmalle. Kertaakaan Joy ei edes harkinnut puomia Hymy Kepeille mentiin 90 asteen umpikulmasta ja se tuottikin sitten vaikeuksia. Ei onnistunut sitten millään, joten pakko oli vaihtaa suunnitelmaa niin että pääsin törkkäämään Joyn kepeille. Seuraava ongelmakohta oli kahdelle peräkkäiselle hypylle valssaaminen. Eka käännös meni vähän pitkäksi ja toinen sitten jo paljon. Timon kommentti oli "kamalaa". Hioimme kohtaa, mutta siitä tullut kovin hyvää (tokan hypyn takana oli putki vetämässä). Lopulta tein kohdan niin, että valssasin keppien jälkeiselle hypylle jääden sitten kahden seuraavan hypyn vasemmalle puolelle ja jatko poispäinkäännöllä. Joy lähtee poispäinkääntöihin todella hyvin!! Tämä oli alkuperäinen suunnitelmani, joten ehkä alan pikkuhiljaa osata valita juuri Joylle sopivimmat ohjauskuviot. Putkilta käännöt venyvät edelleen, eli paras on aina käydä hakemassa putken suulta. Tänään Joy hyppäsi ihan normaalisti koko ajan ja se meni kovaa.