Viettelin tänään vapaapäivää. Kävin näyttämässä Kerryä eläinlääkäri Satu Puoskarille, jonka mielestä Kerryn valeraskaus on nyt siinä vaiheessa, että sterilointi voidaan tehdä ensi viikolla. Satu ehdotti maksa- ja munuaisarvojen tsekkausta ennen operaatiota, joka oli minusta hyvä ajatus, koska Kerrystä ei ole koskaan niitä vielä katsottu. Hännässä olevasta noin herneen kokoisesta kasvaimesta otetaan samalla ohutneulanäyte.

Eläinlääkäriltä ajelin Ojankoon, jossa oli tapahtunut paljon muutoksia. Kentän ympärille oli noussut aita ja kenttä oli jaettu useisiin pienempiin alueisiin. Soile saapui pitämään meille treenejä, mutta valitettavasti Joyn keskittymiskyky oli tänään jokseenkin puutteellinen, ts. huomionsa kiinnittyi voimakkaasti kentällä oleviin hajuihin sekä muilla kentillä oleviin ihmisiin ja koiriin. Saatiin kyllä treenattuakin kelpo pätkiä, mutta työskentely tuntui vähän samalta, kuin keskustelisit henkilön kanssa joka samaan aikaan keskittyy johonkin tv-ohjelmaan. Treenasimme pääasiassa käännösten ennakointia ja olin taasen vähän hukassa, kun täyskäännöksissä minulta tahtoo tulla joko tavallinen valssi tai sitten "jaakotus". Kontaktihakuisuus tuotti taas päänvaivaa, varsinkin kun olisi pitänyt mennä A:n alla olevaan putkeen. Ekalla kertaa se meni lähes vahingossa putkeen, mutta toisella kertaa livahti A:lle ja sen jälkeen sitä ei pitänyt sieltä poissa mikään. Joyn keskittymisvaikeuksia kuvaa hyvin se, että jäi usein A:n harjalle kuikuilemaan muille kentille. Tällaista voi nuoren koiran kanssa joskus olla ja on kyllä hyvä, kun meillä on mahdollisuus käydä välillä treenaamassa vieraissa paikoissa.

Kuvittelin tänään saavani maanantaina Verkkokaupasta tilaamani tietokonetarvikkeet, mutta niin vaan täytyy jatkaa edelleenkin odottamista. Muuten uuteen tietsikkaan siirtyminen on sujunut hyvin ja vanha koneeni on nyt valmis luovutettavaksi äidilleni. Tänä iltana iski hillitön makeanhimo, mutta onneksi kävin jo päivällä kaupassa, joten sain hillittyä itseni uudelta kauppareissulta, sillä mukaan olisi taatusti tarttunut isosti mässyjä.