Eilen oli omatoimiryhmämme (OT) treenit. Vorolle oli tarkoitus järjestää häiriötreeniä ja haastattelin etukäteen Peetsaa, ettemme tekisi mitään tyhmää. Peetsan mielestä Voron kisaräyhääminen johtuu Joyn tulosta taloon, sillä nyt Voro ei ole enää laumamme alin jäsen. Räyhäämisestä se saisi räyhäyksen kohteelta kolinapurkista ja minä en saisi huomioida asiaa lainkaan. Ensin treenasin kuitenkin Kerryllä, joka hyppäsi TODELLA huonosti! Ensin olin ihan ymmällä, kun viikonloppuna hyppäsi vielä hyvin, mutta sitten keksin vilkaista vatsan alle ja olin oikeasta, nisistä tulee maitoa. Kerry on sen verran herkkä otus, että noinkin pieni asia saa sen pois tasapainosta ja täsmää kovasti askeliaan ennen jokaista hyppyä. Näyttää varmasti ulkopuolisista tosi karsealle, mutta kokemuksesta jo tiedän, että hyppy paranee heti, kun maidontuotantolaitos sulkee ovensa. Harmi vaan, että rotumestaruudet ratkotaan ensi viikolla, sillä jokainen ylimääräinen askel esteiden välissä maksaa 0,3 sekuntia ja koko radalla se tarkoittaa 4-5 sek. ylimääräistä aikaa.

Ullan, Kaitzun, Helin ja Ellun kanssa yritimme saada Voroa räkyttämään radalla, mutta vaikka sain sen kiihdytettyä sellaiseen raivoon, että näytti jopa minulle hampaita, ei sitä saatu räkyttämään. Pari kertaa se selkeästi jo aikoi, mutta muutti sitten mielensä. Kaikkein hauskinta minusta oli, kun Ellu pukeutui suureen keltaiseen sadetakkiin ja kääri päähänsä vielä tuulipuvuntakkini, mutta vaikka Ellu oli välillä ihan Voron linjallakin ei haukkureaktiota tullut. Ensi viikon torstaina olisi tarkoitus mennä HAUn epiksiin testaamaan, josko saisimme haukkureaktion siellä aikaan. Koirassa on nyt ainakin vauhtia... Kiitos kaikille avustajille, apunne oli todella tervetullutta!

Minulla olisi purkamatta Kuopion reissun ja viime viikonlopun videot + päivitettäviä kuvia nettialbumiini ja Joyn sivuille, mutta jotenkin olen nyt ollut tosi poikki iltaisin ja aamulla herään hirmuisen aikaisin. Onneksi sunnuntai on vapaapäivä, jos vaikka saisin vähän rästitöitä tehdyksi.