Joyn leikkauksen jälkeinen 2. fysioterapia:

Tänään liikkuu symmetrisemmin, käynnissä ei enää näy voimakasta ontumaa ja ravissakin jo varaa painoa jalalle, viimeksi kannatteli. Rintarangan loppuosassa lannerangan alueella oikealla kireyttä ja arkuutta, samoin etureiden alueella.

Jenni käsitteli tenssillä (sähköstimulaattori) selkäjumia, ja manuaalisesti sekä selkää että takajalkoja. Joy sai taas kehuja rauhallisuudestaan. Leikatun jalan liikeradat vaikuttivat hyvälle ja saimme luvan lisätä hieman lenkkien pituutta. 

Uusi jumppaohjelma:

Koira seisoo matolla tms. pitävällä alustalla mahdollisimman tasan ja hyvässä asennossa. Nosta vuorotellen molempia etujalkoja ylös. Mikäli koira siirtää vasemman takajalan ulos tai taakse, niin korjaa jalan asento takaisin rungon alle. Mikäli koira yrittää kiertyä rungosta, niin tee seinän vieressä. Voit aika ajoin (noin kolmannella toistolla) pitää kevyesti oikean takajalan tassun alla sormea hetkellisesti, jolloin paino tulee enemmän vasemmalle takajalalle. Mikäli koira väsyy tai ei jaksa keskittyä, niin jätä harjoittelu sillä kerralla kesken. Tee 2-3 kertaa 5-10 toistoa useamman kerran päivässä. Hangessa kahlaaminen lyhyissä pätkissä, hanki ei saa pettää alta.

Lisäksi Jenni suositteli ympyröiden ja kahdeksikkojen kävelemistä lenkkeilyn yhteydessä. Seuraava käynti sovittiin kahden viikon päähän, ellei lihasjumin tms. takia tule akuuttia tarvetta mennä aiemmin.