Huh, kylläpä on ollut kiireinen viikko töissä! Joulukortteja, vuosikalentereja ja ylipäänsä kuvia on teettetty hirmuiset määrät ja varsinkin eilinen oli tosi rankka päivä töissä. Tänään on jo onneksi jo rauhallisempaa, mutta huominen vähän jännittää, kun olen koko päivän yksin töissä.

Sunnuntaina kävin Messarissa Voittaja 2007 -näyttelyssä. Saapuessani näyttelypaikalle oli espanjavesikoirien avointen urosten luokka menossa ja täytyy sanoa että hiukan hirvitti, sillä urokset olivat pääsääntöisesti makuuni aivan liian massiivisia ja isoja. Jos rotu olisi ollut minulle täysin tuntematon, olisin marssinut kehän ohi kertaakaan vilkaisematta. Paras uros -kehän jälkeen menin seuraamaan Agilty Idolit -kisaa, joka oli nuorille ohjaajille tarkoitettu kisa, jossa koirat arvottiin. Kitin Laura-tytär kisasi länderi Urkilla ja parson Pennillä selviten kisassa yli 40 parin joukosta kuudenneksi! Aika hienosti tytöltä, joka ei edes agiltya harrasta! Perrokehän laidalle palasin sopivasti avointen narttujen kilpailuluokan alkajaisiksi ja kyllä nartut vastasivat paremmin näkemystäni ihanteellisesta vesikoirasta. Perrokehän jälkeen kiertelin shoppailemassa ja ostin itselleni koirien ulkoilutuskengät, Joylle punaisen luukuvioisen kaulapannan sekä yli 10 kg ruokaa koirille. Rankan shoppailun jälkeen teki terää mennä kotiin nukkumaan ;)

Maantantai-iltana olin Kerryn ja Voron kanssa treenaamassa, Joypan ollessa mukana harjoittelemassa treeneissä käyttäytymistä. Treenit menivät ihan ok ja Kerrystä löytyi patukalla kiihdyttämällä ihan uusia piirteitä. En muista että olisi ennen haukkunut minulle radalla :) Puri pari kertaa aika mehevästi vahingossa kädestäni, mutta mitäs riekutin patukalla. Nyt en ehdi enempää kertoilla, mutta kerron vielä, että Kerry kävi tänään silmätarkastuksessa eikä perinnöllisiä vikoja / sairauksia löytynyt. Toisessa silmässä on vahventuneet mykiösaumat, mutta se ei ole vakavaa, tosin tilannetta kannattaa seurata.

Heipat, palaan!