Kävimme eilen Kitin kanssa Alkossa shoppailemassa huomista bilettämistä varten. Meillä taisi vähän mopo karata käsistä, joten lopulta läksimme kaupasta alkuperäistä suunnitelmaa suuremman nestekuorman kanssa. Meillä on ollut lähes vuoden juomatta yhteinen kuohari (Fresita), joten päätimme harjoitella vappuaattoa varten tyhjentämällä sen. Kävimme ensin ostamassa mukaan kiinalaista sekä hirmuisen hyvää jäätelöä. Syötyämme kävimme koirien kanssa kävelemässä lähimetsässä ja päädyimme Kellokosken "Riveralle", jossa Kerry paineli suoraan uimaan!! Joykin kahlasi hieman, muttei uinut. Palattuamme Kitin asunnolle korkkasimme kuoharin, joka oli erittäin hyvää, eikä siinä maistunut alkoholi lainkaan, no eipä siinä ollut prosenttejakaan kuin 8. Puolilta öin uskaltauduin jo rattiin ja painelin kotiin nukkumaan.

Aamulla vein Vectran jälkikatsastukseen Järvenpään Autokatsastukseen. Sen verran oli jonoa, että jouduin tunnin verran norkoilemaan asemalla, mutta niin vaan auto meni läpi, vaikka täytyy kyllä sanoa, että ehdin jo pelästyä etteivät pakokaasumittaukset olleet vieläkään kohdillaan, kun katsastusmies huudatti moottoria pitkään ja hartaasti. Kotona odotti toinen mukava uutinen, sillä Verottaja oli lähentynyt kirjeellä ja olen saamassa veronpalautusta 350 euroa. Summasta puuttuu vielä matkakulut, joten joulu on turvattu :D

Tänään on tuplamerkkipäivä, sillä monivuotinen, nyt jo eläkkeellä oleva hevosystäväni Percy täyttää tänään peräti 26 vuotta, ja Ginnyn & Fredin toinen pentue 14 vuotta. Lämpimät onnitteluni kaikille asianomaisille ja vilkutukset pilven reunalle Ginnylle ja Fredille!!! Muistan hyvin sen aurikoisen kevätpäivän 14 vuotta sitten, kun pennut syntyivät, koska minun oli tarkoitus mennä samana päivänä tallille juhlistamaan Percyn syntymäpäivää. Niinpä Percyn omistajan Sirkan mies Pena tuli meille siksi aikaa pitämään Ginnyä pentuineen silmällä. Tuntuu käsittämättömältä, että siitä on jo kulunut niin monta vuotta.

Mikäli en huomenna ehdi kirjoitella mitään, niin toivotan sinulle erittäin hauskaa vappua!!