Jouduin syömään välipalarahkan ajaessani hallille ja kuinka ollakaan masu tykkäsi asiasta hiukan huonoa. Menimme Joyn kanssa radan ekana, joten en ollut ihan parhaimmillani, mutta hitsi, koiruhan toimi todella hyvin! Rata näytti suurinpiirtein tältä:

Alku meni todella hyvin kutoselle asti, mutta sitten olin vaan liian löysä ja suuntaisin oman liikkeeni rimaan enkä siivekkeeseen. Uusi yritys ja tällä kertaa pääsin ongelmitta kepeille asti, mutta ryysäsin liikaa, joten Joy meni väärään väliin - kahdesti. Lopulta maltoin odottaa pituuden vasemmalla puolella kunnes Joy oli päässyt pujotteluun sisään ja jatko menikin renkaalle asti hyvin. Renkaalla minun oli tarkoitus tehdä välistä veto + sylkkäri, mutta jäin sitten niin paljon taakse, etten saanut Joyta enää hypylle 14, vaan se kääntyi hypylle 15. Niinpä valssasin renkaalla ja työnsin Joyn hypylle 12 ja liikuin itse hypyn 15 taakse vastaanottamaan Joyta hypyltä 14. Toimi todella hyvin, eikä lopussa ollut mitään ongelmaa. Hinkkauskierroksen jälkeen Samu tiedusteli leppoisaan tyyliinsä "Ottaisko koko radan uudestaan" ja perskuta, tehtiin se sitten nollilla Cool

Illan toinen harjoitus näytti jokseenkin tältä:

Joy oli päättänyt ryhtyä todella kuuliaiseksi ja alussa minulla olikin ongelmana liiallinen koiran kääntö. Lopulta sopivaksi käännöksi osoittautui hienoinen hartialinjan kääntö Joyhin päin hypyn 2 jälkeen Yllättynyt Pääsimme A:lle asti ongelmitta ja lopun halusin tehdä leikkaamalla, sillä saralla kun itselläni näyttää olevan vielä hiottavaa. Sain kyllä pidettyä Joyn oikealla reitillä, mutta käännöksistä tuli turhan löysiä, varsinkin hypyltä 8 kun olisi pitänyt saada tiukempi käännös aikaan. Hioimme käännöksiä kunnes aika loppui kesken.

Muutamat viimeiset treenit ovat menneet todella hyvin, tuntuu kuinka palaset alkavat loksahdella paikoilleen!