Meidän pikkuinen hyppäsi eilen ensi kertaa itse sohvalle!! Olisi siinä vieressä ollut häntä varten kyhäämäni korokekin, mutta istui sohvan vieressä kiinteästi minuun tuijottaen ja sitten vaan tyynesti hyppäsi. Ei vielä pääse läheskään joka kerta, mutta epäilemättä keksii kyllä aika nopeasti oikean tekniikan ja tuskin epäonnistuu enää kovinkaan montaa kertaa. Sänky on sen verran korkeampi, että tarvitsee sinne vielä apuaskelmaa. Neidistä on myös huippukivaa kirmata portaat yläkertaan ja eilenkin meni sinne ihan vaan järsimään metalliporttia. Tänä aamuna taas punnitsin Joyn ja painoa on nyt 4,3 kg.
Kerryn juoksun aiheuttama vouhkaaminen on nyt tällä erää loppu, enää eilen illalla ei Kerry tyrkyttänyt takapäätään.

Minulla ei ole mitään intohimoja puutarhan hoidon suhteen. Pihallani onkin paljon villinä eläviä 50-luvulla istutettuja kukkasia ja nyt malvat ovat puhkeamassa kukkaan. Osa niistä yltää jo olkapäälleni ja nuppuja on varmaankin tuhansia. Talon eteläseinän vierus on niitä aivan täynnä, joka on minusta erittäin toivottu juttu, ainakin siihen asti, kunnes saan ulkolaudoituksen uusittua. Sittenkään en kyllä malvoista luovu, minusta ne ovat todella kauniita! Erityisesti jännitän saanko jo tänä vuonna ensimmisen omenan tupaantulijaislahjaksi (muistaakseni vuonna -02) saamastani puusta. Onnistuin nimittäin lähes tappamaan sen, kun en ymmärtänyt sen tarvitsemaa veden määrää. Niinpä päärunko katkaistiin ensimmäisenä syksynä ja vasta tänä vuonna puu jälleen kukki. Syksyn omenasatoni on kuitenkin turvattu, sillä naapurustossa oleva eläkeläispariskunta on joka vuosi antanut minulle omenoita, kun tietävät minun olevan niiden suurkuluttaja, omenat kun ovat hedelmistä suurinta herkkuani.

Eilen illalla lämmitin mikrossa kankaisen kaurapussin ja laitoin sen niskani ympäri nukkumaan mennessäni. Aamulla ei ollut hartiajännityksestä tietoakaan. Eilen oikean jalan kantapään keskellä oli häivähdys kivusta, mutta tänään se on pysynyt poissa. Liekö hartiajännityksellä osuutta tuohonkin kipuun... Tänä iltana ajelen Riihimäkeen vyöhyketerapiaan, joten huomenna pitäisi kropan olla taas suht vetreässä kunnossa :)

Lyhyestä virsi kaunis, näkemiin kiitos!