Funnylla on nyt ikää 9,5 viikkoa. Painoa on kertynyt digitaalisen henkilövaa'an mukaan 5 kiloa, eli se painaisi kilon enemmän kuin Joy tuon ikäisenä. Joy on hirmuisen kiltti pentua kohtaan, eikä oikeastaan komenna sitä lainkaan. Syö myös sen kakat ja putsaa pissat.... Kerryn tehtäväksi on jäänyt pitää pennulle jöötä ja siinä tehtävässä Kerry on onnistunut erinomaisesti. Joskus komentamisen sävy on mielestäni hieman liioiteltu, silloin komennan puolestani Kerryä. Ulkona Kerry on alkanut osoittaa leikkimishaluja, mutta Funny ei vielä ole varma Kerryn muristelun sävystä, joten keskenäisiä leikkejään saadaan vielä odotella. Joy taas on ulkona monesti aivan liian raju, ts. tekee Funnylle samaa kuin Kerrylle, eli täysiä päin. Pentu onkin oppinut siihen, että jos Joy vaanii sitä, niin jää jalkoihini odottamaan.

Pennun täytettyä 9 viikkoa olen alkanut liikuttaa sitä enempi, ts. en enää kanna sitä lenkeillä. Käveleekin jo kivasti hihnassa muiden koirien kanssa, kaksin ei olla vielä käyty kävelemässä. Kuinka paljon pentua voi lenkittää onkin sitten toinen juttu, eli tällä hetkellä 15-20 min on maksimi kertalenkille. Metsässä se pääasiassa pysyttelee lähelläni, mutta välillä kirmaa muut kiinni.

Yöt ovat alusta asti menneet ihan älyttömän hyvin, eli kun sammutan valot kömpii pentu viereeni nukkumaan ja siirtyy sitten välillä sängyn viereen tekemälleni "portaalle", jossa sillä on alustana pari back on track -huopaa. Aamuisin nukutaan jonnekin puoli kasin korvalle, yleensä Joy on se joka meidät herättää. Olen erittäin herkkäuninen, joten heti kun pentu alkaa heräillä hyppään vaatteisiin ja pihalle.

Sohvan alunen on tuttuun tapaan pennun turvapaikka, eli jos koirat alkavat haukkua kirmaa se heti sinne turvaan. Vielä se sinne mahtuu, mutta tällä kasvuvauhdilla ei kovin kauaa....