Tärkein asia ihan ekaksi, eli KERRY ON KANTAVA!!! Sanna Kobylin ultrasi ja näimme ainakin kolme sikiötä, jotka olivat jo aika suuria :) Hänen mielestään pentuja on todennäköisesti enemmänkin, koska hänestä kaikki näkemämme pennut olivat samassa sarvessa. Sanoi niitä voivan olla jopa kuusikin, mutta kolme ihan varmasti. Kerry makasi koko toimenpiteen ajan kiltisti paikoillaan ja Sanna naurahti sen vaikuttavan lähes rauhoitetulta. Eläinlääkäriltä jatkoimme Petpostiin, josta kävin ostamassa 3 kg pentukuivamuonaa Kerrylle normaaliruuan jatkoksi.

Tänä aamuna auriko paistoi kauniisti ja olisi tehnyt mieli mennä kuvaamaan koiria jollekin pellolle. Olin kuitenkin varannut agilityhallin klo 11-12, joten otin kamaran mukaan voidakseni mennä
kuvaamaan koiria suoraan treeneistä. Voron kanssa treenasin länkien avulla puomin ylösmenoa sekä nelossarjaa. Joy näki medimitoissa olevan pituushypyn ja loikkasi sen omin päin. Niinpä otin siitä yhden palan pois (eli jäi 2 palaa) ja pallon avulla tein muutaman toiston ja Joy meni kuin vanha tekijä! Pussiakin treenasimme pallon avulla ja jatkoin puomiharjoituksia namikipon avulla, sillä vaikka suorittaakin puomin jo nopeasti ja varmasti puomille asetettuna, niin itse ei puomille mene. Menimme myös pujottelun kolme kertaa, eli ihan suorilla kepeillä ja koko sarja. Menin itse peruuttamalla ja treenasimme kummatkin puolet. Treenit päättyivän vähän ikävästi, kun hallin seuraava varaaja tulikin jo 5 minuuttia etuajassa ja lampsi maliensa kanssa suoraan sisään. Onneksi Kerry ja Voro olivat häkissä, sillä muuten olisi voinut käydä tosi huonosti. Nyt Joy lähti haukkumaan malit ja yritin hätistellä sitä pois, enhän tiennyt miten meille vieraat koirat siihen suhtautuisivat. Koirien omistaja pahoitteli vuolaasti ja kertoi ettei ollut nähnyt meitä ikkunasta. Lopulta jouduin pyytämään häntä menemään ulos koirinensa, että saisin Kerryn ja Voron pois häkistä. En ymmärrä miksi hallin varaajat eivät voi ottaa muita huomioon niin paljon, että olisivat ulos hallista ennen kuin seuraavan varaajan aika alkaa (aikaa voi varata vain max. tunnin kerrallaan) ja minusta halliin ei tulla, ennen kuin oma aika alkaa. Tilanne on tietysti eri, jos halli on vapaa, mutta jos ei ole varma, niin sitten kannattaa tulla sisään hyvin varovasti. Onneksi tässä ei käynyt kenellekään mitään, mutta tosi paska fiilis jäi ikävästi loppuneen treenin takia. Kaiken lisäksi pilvet olivat peittäneet taivaan, enkä päässytkään kuvaamaan. Otin kuitenkin muutaman kuvan Joysta pihallani. Joy täyttää maantanaina 9 kk ja sen kunniaksi punnitsin ja mittasin sen tänään. Painoa neidillä on 12 kg ja säkäkorkeutensa on 38,5 cm.