1½ kk kestänyt kisatauko on viimeinkin ohi. Tänään kisattiin kolmen agilityradan verran ja arpa oli suosinut meitä luokan aloittavalla lähtönumerolla, joka toi oman ennakkopaineensa ja ehtipä uniinkin asti. Sain kuitenkin auton ihan lähelle kisakehää + luokassa oli yksi luokkanousija, joten ei sen suhteen ongelmia. Sää oli mitä mainioin, vaikka aamupäivällä satoikin, mutta ihan kuivana selvittiin.

Kaksi ekaa rataa tuomaroi Henri "Henkka" Luomala. Koskapa niisto-persjättöjä on viime aikoina tullut hiottua, niin valikoin niitä myöskin ohjaussuunnitelmaan. Verkassa Joy oli vähän löysän oloinen, mutta videolta näkyy kyllä vauhtia piisaavan.

E-kisalla aloitettiin ja oma fiilis oli kisamusan ansiosta todella hyvä. Rata oli meille todella sopiva ja pysyin prikulleen suunnitelmassa, josta meitä palkittiin nollavoitolla Hetken ehdin jo riemuita kyseessä olevan TR-kisa, mutta eipä ollutkaan ja superikin jäi saamatta kun yksi koira meni vielä kovempaa.

D-kisa oli melkein E-kisan rata toisin päin ja tuomarina jatkoi Henkka Luomala. Erittäin hyvä rata myöskin tämä, mutta arvioin väärin Joyn suoritusvauhdin A:n alla olevan putken suhteen, enkä sitten ehtinytkään näyttämään seuraavaa hyppyä, josta kielto, mutta sain korjattua, ettei päädytty hyllylle. Kiellosta 5 vp, aika -3,30 ja sijoitus 14.

Juuri ennen C-kisaan rataantutustumista jaettiin palkintoja ja oma lataus pääsi vähän notkahtamaan. Vikan radan tuomaroi Heidi Viitaniemi ja hyllytin radan jo ekalla kolmanneksella hyppäyttämällä Joyn yhdestä hypystä edestakaisin. Vikalla kolmanneksella se vielä lipsahti putken sijaan A:lle, joten tuplahyl. tältä radalta.

Video