Eilen aamuna kävin taas Ristarilla treenaamassa. Aloitin harjoituksella jossa oli kaksi hyppyä vierekkäin, joille tultiin suorasta putkesta. Lähetin Joyn kuolleesta kulmasta putkeen ja olin putken toisessa päässä sivussa vastaanottamassa. Ensin tein muutaman toiston niin, että kun Joy tuli putkesta ulos, annoin haltuunottosanan ja palkkasin vastakkaisella kädellä ja kun neiti oivalsi jutun juonen lisäsin harjoituksen hypyn ja palkkasin sitten välistä vedon jälkeen. Fiksu likka oivalsi todella nopeasti leikin ja toiseen suuntaan tehtäessä vaikeinta olikin saada Joy putkeen kauimmasta päästä.
Kentän reunalla oli houkutteleva suora, jossa oli linjassa hyppy, okseri, hyppy ja kepit. Pakko oli testata osaako Joy kepit noin suurella vaudilla, joten jätin sen ekan hypyn taakse odottamaan ja sitten baanasimme hurjaa vauhtia kepeille ja kakarahan osasi himmata vauhtinsa ja teki virheettömän pujottelun! Sama toisin päin, eikä mitään ongelmaa. Ihan pakko oli testata vielä pientä keppikulmaa, mutta sitten menikin jo liian vaikeaksi, joten tein viimeisen kepitysharjoituksen yhden hypyn takaa, niin että kutsuin, otin vastaisella hieman haltuun ja lähetin kepeille.
Lopuksi menimme kontakteja. A:lla ei ollut mitään ongelmaa, mutta puomilla ja keinulla Joy pysähtyy hieman liian aikaisin. Mennään tänä iltana tekemään Inkan kanssa kontakteja hihnassa ja sitten vielä Pirkon kanssa sunnuntai-iltana.

Olen alkanut katsella "sillä silmällä" alkuvuoden kisakalenteria ja alan olla huolissani kisavietistäni, ts. kun tekisi mieli heti alkaa kisaamaan Joyn kanssa aina kun mahdollista. Eihän siinä mitään, mutta kun on pakko treenatakin, niin nuori koira rasittuu helposti liikaa. Maltti pitäisi muistaa pitää päässä ainakin siihen kahteen ikävuoteen asti. Onneksi käymme sentään säännöllisesti fyssarilla, jolloin koira ei pääse millään opilla kovin kauheaan kuntoon. Kovasti paljon polttelisi ilmoittautua oman seuran 3.1. pidettäviin kisoihin kolmelle radalle, mutta se on kyllä aika paljon yhtenä päivänä, varsinkin kun radat ovat ihan peräkkäin, jolloin palautumisaika on todella lyhyt.

Tänä iltana menen allekirjoittamaan hallisopimuksen ja sen jälkeen pääsemme julkaisemaan tulevan talven harjoittelupaikan.