Torstai- ja perjantai-iltana kävin treenaamassa kontakteja Pirkon kanssa. Torstaina satoi vettä ja nurtsi oli ihan märkä, mutta se ei Joyta haitannut yhtään. Vauhtia oli välillä pelottavan paljon.... Hyvin Joy kuitenkin osasi jarruttaa vauhtiaan puomin laskevalla osalla, joten vahinkoja ei sattunut. Treeni saatiin lopetettua aivan täydelliseen suoritukseen :D

Eilen säätila oli huomattavasti parempi, mitä nyt pimeys pääsi vähän yllättämään. Joy on vielä  juoksutauon jäljiltä hiukan epävarma oikeasta pysähdyspaikasta, ts. tekee hihnassa täydelliset kontaktit, mutta irti ollessaan pysähtyy helposti liian ylös. Eilen sen keskittymistä haittasi hiukan makupalojen tuoksu, eli alkoi nuuskia maata. Teimme muutaman kerran puomia myös Kerryn kanssa ja hitsi että pikkuterppa on täpinöissään. Se tietää ihan tasan tarkkaan mitä siltä halutaan ja kerran kun juoksin epähuomiossa liian edelle jäi oikein venyneenä alastulolle kummatkin takaset hienosti kontaktipinnalla. Virheiden välttämiseksi Kerryn kanssa kontaktit tehdään vielä pitkään hihnassa. Annoin Kerryn myös pujotella kaksi kertaa ja vauhti on kyllä hirmuinen. Vaikka haavaa ei enää edes erota, en uskalla treenailla Kerryn kanssa vielä kuin ihan vähän kerrallaan. Patricia tulee 27. pvä tsekkaamaan koirat ja jos lupa heltiää alan treenata enemmän myös Kerryä.

Tänään menen hallille kouluttamaan teemana putki. Aion rakentaa kahdesta putkesta ja yhdestä hypystä harjoituksen, jossa päästään treenaamaan putkea monipuolisesti, myös kuolleesta kulmasta. Lisäksi erilaiset putket kontaktiesteiden alla, mutta niitä ei välttämättä ehditä treenata vielä tänään. Hallin pitäisi olla treeniemme jälkeen vapaa, joten voi olla että omat otukset pääsevät mukaan ja tekemään myöhemmin illalla jotain pientä.