Havahduin aamulla hiukan klo 6 jälkeen nuolemisen ääneen. Samantien nappasin valot päälle ja kyllä vaan, Kerry oli kuoriutunut "sukkamekostaan" ja nuoli antaumuksella haavan päällä olevaa liimasidettä. Onneksi se ei ollut sentään saanut sitä irti, joten mitään vahinkoa ei ole päässyt tulemaan. On selvää, ettei sitä voi enää jättää pitkäksi aikaa pikkumustassaan valvomatta, joten joko värkkään sille uuden, toivottavasti paremmin päällä pysyvän, tai sitten sille täytyy hakea kauluri. Käytin Kerryn myös pihalla ja ensimmäistä kertaa leikkauksen jälkeen se suostui pissaamaan. Tarjosin sille jälleen kerran ruokaakin, jota suostui armeliaasti hiukan maistamaan. Joukossa oli 3/4 tabletti Rimadyliä, josta söi ainakin osan, joten nukkuu nyt rauhassa - mekko päällään.

Tänään klo 9:00 alkoi ilmoittautuminen tehotiimiin ja viimeiset 15 min ennen ilmottautumisajan alkua istuin valmiin viestin äärellä tuijottamassa aika.fi-sivulla käyvää kelloa. Tietsikan ja kännyjen kellot olin säätänyt aikaan jo eilen ja kännykässä oli ilmosähköpostiosoitekin valmiina sähkökatkoksen varalta =) Välittömästi kun aika.fi -sivuston kello näytti 9:00:00 painoin Lähetä-nappia ja Thunderbirdin lähetystä osoittavat palkit alkoivat liikkua. Viestin lähetys oli valmis klo 9:00:02 ja lähes samantien tuli lähettäjän vastauskuittaus, jossa oli kellonaika 9:00. Kävin tsekkaamassa vielä Lähetetyt-kansion ja kyllä sieltä viesti näkyi, mutta kummallista kyllä lähetysaika oli 8:59. Tein vielä itselleni testilähetyksen klo 9:10 ja siihenkin tuli aikaisempi lähetysaika, eli 9:09, joten ilmeisesti tietsikan kello on ihan aavistuksen jäljessä. Täytyy toivoa, ettei haku nyt mene tämän takia reisille, sillä yllytyksestä huolimatta en lähettänyt viestiä uudestaan, olinhan katsonut oikean kellonajan netistä. Seuratoverini kertoi lähettäneensä varmuuden vuoksi viisi ilmoittautumismeiliä 15 sek välein, joten täytyy toivoa etteivät kaikki muutkin ole pommittaneet ilmolaatikkoa. Toivottavasti tieto mukaan pääsystä tulee pian.

ps. pakko oli vielä laittaa Nooralle perään meili ja selittää tuo lähetysaikasotku, ettei vaan ilmoa karsita pois liian aikaisin lähetettynä.

pps. Noora ilmoitti, että ilmoni huomioidaan ja hän ilmoittaa valituille MM-kisojen jälkeen,  joten vielä täytyy malttaa odottaa tietoa.