Perjantai-iltana lähdin työpäivän jälkeen ajamaan Läyliäisiin, jossa suoritettiin auton vaihto ja jatkoin matkaa Katjan kanssa kohti Seinäjokea. Yhden pysähdyksen taktiikalla olimme perillä noin klo 22.30 ja yövyimme Perhehotelli Nurmelassa, joka sijaitsee kävelymatkan päässä kisapaikasta. Yö meni muuten hyvin mutta katsoin viimeisen kerran kelloa klo 0.30 ja heräsin neljältä Aamuyön tunnit on toooosi pitkiä kun pitäisi nukkua, muttei voi. Olin sitten vielä viiden jälkeen nukahtanut pienen pätkän mutta kellon soidessa kuudelta oli aikas koomainen olo.

Hyppärin tuomaroi David Powell (FRA). Rataan tutustuessani huomasin pariin kertaan, että muurin kohdalla oma liikkeeni suuntautuikin pituuden sijaan seuraavalle hypylle, mutta en sitten pistänyt asiaan riittävästi mieleeni, sillä tein saman radallakin ja kun tajusin minne olin menossa oli jo liian myöhäistä.

Agilityradan tuomaroi Mia Laamanen ja kohtaloksemme koitui yllättäen kepit. Ensin kahdesti väärin sisään ja sitten vielä vika keppi jäi tekemättä persjätön takia. Ei ole montaakaan viikkoa kun ihan vastaavanlainen kohta oli treeneissä ja se onnistui joka kerta, mutta ei nyt....

Oma vire oli ihan ok, ei mitään huomattavaa jännitystä, joskaan ei kyllä mitään kauheita kierroksiakaan.

Video