Patricia tuli tänä aamuna hoitamaan Voron ja Joyn. Joysta ei löytynyt mitään vikaa, eikä toinen polvikaan enää tuntunut löysältä :D
Vorolla on vasemman takajalan anturahaavan takia jumiutuneet oikean takajalan lihakset sekä molemmat lavat. Niskanikamat olivat edelleenkin paikoillaan, eikä lantiokaan ollut enää vino, joten olosuhteet huomioon ottaen Vorokin oli tosi hyvä. Patricia sai Voron jumit auki. Seuraava aika on kuuden viikon päästä ma 14.4. ja silloin hoidetaan myös Kerry. Iltapäivällä kävin Hyrylän Tarjoustalossa ja ostin kolmihaaraisen spottivalaisimen olohuoneeseen. Asensin sen itse paikoilleen, vaikka välillä jo näytti etten saa sitä tehtyä, kun minulla ei ole tikkaita. Soitin vielä Kaitzulle ja varmistin, etten voi tehdä niin tyhmää asennusvirhettä, että polttaisin taloni tms.

Kerry on jo hiukan irroittautunut pennuista. Hoitaa ne edelleen tosi hyvin, mutta tahtoo jo aina mukaan lenkille ja tänä aamuna tuli jopa hetkeksi nukkumaan sänkyyn. Ei tosin peiton alle kuten tavallisesti ja heti kun kuuli ääntä yläkerrasta viipotti hoitamaan pentujaan.

Eilen olin yhteydessä Voron jalasta eläinlääkäri Satu Puoskariin ja hänen mielestään kotihoitoa kannattaa jatkaa. Sanoi että voi mennä kuukausikin, ennen kuin haava on parantunut. Kävin ostamassa lisää sidetarpeita ja toivottavasti jalka tulee kuntoon. Kävin eilen Kitin sekä russeleidensa Niilon ja Tarmon kanssa Keravan vankilan lähellä kävelemässä luontopolkulenkin. Kerryä ja Voroa en mukaan huolinut, joten Joy pääsi yksin lenkkeilemään. Pojat eivät olleet sen takapäästä kiinnostuneita, joten juoksu antaa edelleen odottaa itseään. Illalla treenasin hieman jalkojen välistä pujottelua sekä sivulle tuloa ja näyttelyseisontaa. Tampereen näyttely onkin jo ensi viikolla, joten harjoittelu on totisesti tarpeen. Huomenna Joy pääsee hallille treenaamaan Niilon ja Tarmon kanssa.