Eilen oli Joyn tokat ryhmätreenit. Lähes kaikki olivat paikalla, joten jouduimme odottelemaan aika paljon, mutta odotteluaikana sai treenata A:ta ja keinua. Joypanderi tosin karkasi moikkaamaan kentän toisessa päässä olevaa isovillakoira Viljoa, mutta onneksi Joy ei ole paha, tahtoisi vain leikkiä. Ensin meillä oli pujotteluharjoitus, eli hyppy, kepit ja kaariputki, kepit ja hyppy. Eka oikeanpuolen pujottelu oli todella nopea ja puhdas. Vasen puoli takkusi taas, mutta oli jo paljon sujuvampi kuin viime torstaina. Toisella kertaa sainkin sitten homman takkuamaan kumpaankin suuntaan, mutta kaikki pujotteluongelmat johtuvat omista mokistani. Toinen harjoitus olikin sitten meille vähän turhan vaikea, sillä se koostui neljästä hypystä, joilla piti tehdä esteen 2 ja 3 jälkeen valssi. Joy ei vielä lue rataa ja on mennyt useampia hyppyjä peräkkäin vain suorassa linjassa ilman, että olisi tehnyt mitään ohjauskuvioita. Saatiin kuitenkin tehtyä harjoitus jotenkin, tosin kaarrettahan tietysti tuli valssit kun tulivat myöhässä.
Viereisellä kentällä olivat treenit jo päättyneet, joten veimme Joyn ja samassa ryhmässä olevan Kyllikki-nimisen kääpiösnautserin sinne leikkimään. Kyllikki on täysin valkoinen ja tosi lupaava agilitykoiran alku. Lapsilla näytti olevan tosi kivaa, mutta hyytyivät aika äkkiä.

Kotiin ajelin Hyrylä Mäkkärin kautta, mutta en kyllä uskaltautunut autokaistalle vapunpäivän nöyryytys vielä tuoreessa muistissani. Tilasin hamppariaterian ja otin jälkkäriksi uutuuden, joka on normi suklaasoftis, mut pohjalla oli paksu kerros suklaakakkua. NAM!!! Aivan täydellinen jälkkäri! Mua palvellut kassapoika oli varmaan ekaa päivää töissä ja nolona esitteli aivan liian suureksi tekemäänsä softista, mutta naurahdin vain hänelle ettei mua haittaa yhtään.

Tänään heräilin vasta kymmenen jälkeen ja kävimme sitten metsälenkillä. Kotiin päästyäni laitoin Kerryn sisään ja teimme Joyn kanssa muutaman pujottelun. Pari ekaa meni aivan penkin alle, mutta vika oli täydellinen ja nopea :D