Meni aamulla hallille treenaamaan Joyn kanssa. Emmi tuli juuri treenaamasta, joten Joy leikki hetken Loukun (= Ansan pentu) kanssa ja sitten pääsimme itse asiaan, eli treenaamaan. Päätin aloittaa rengastreenit ja voi hyvänen aika, miten helppoa renkaan opettaminen Joylle onkaan!! En laskenut rengasta alas, vaan aloitin suoraan normikorkeudelta ja vein namikipon toiselle puolelle ja sitten asetin Joyn lähelle rengasta ja menin sen taakse seisomaan ja pielin kyljistä kiinni. Kun katse kiinnittyi namikippoon päästi irti ja sanoin "Rengas" ja niin meidän pikkunatiainen teki monta hienoa rengasta! Kaksi vahinkoa minulle kävi, eli kerran meni renkaasta ohi namikipolle, kun olin jättänyt sen vinoon istumaan ja kerran karkasi kehikon kautta kipolle. Mutta onnistuneita toistoja saattiin tehtyä aikas monta. Lisäksi tehtiin pientä radan pätkää, ts. hevosen kengän mallista kuviota, jossa hyppy, kaariputki ja hyppy. Pituutta hypättiin pari kertaa ja sitten vielä parit kepit. Treenattiin myös sylikäännöstä ja näyttelyseisomista. Lopuksi kävelimme lähes puolen tunnin jäähdyttelylenkin ja läksimme sitten hakemaan kontaktihärpäkettä Pitäjänmäeltä.

Olin katsonut ajoreitin valmiiksi, mutta varmistuksena oli vielä nagivaattori. Kaikesta huolimatta onnistuin ajamaan liikenneympyrässä Pitäjänmäen liittymän ohi, kun olisi pitänyt tajuta ajaa kaistan yli ja sitten käännyin seuraavasta liittymästä toiveissa navigaattorin kertoma uusi reitti. Valitettavasti tarjosi jalkakäytäviä yms. ei niin järkeviä vaihtoehtoja, joten käännyin takaisin liikenneympyrään ja ajoin viimeinkin oikein. No, seuraavaksi sitten ajoin ohi oikeasta kadusta, mutta onneksi navigaattori kertoi heti uuden reitin. Jari parka odotteli hyvin viluisen näköisenä, mutta viimein sain kontaktihärpäkkeen kyytiini ja navigaattorin antama paluureitti oli liikenteeltään paaaaaljon rauhallisempi, joten en enää harhaillut.

Tässäpä kuvia härpäkkeestä:












Jarilla on vielä pari kontaktitreineriä maalausta vaille valmiina, joten jos haluat itsellesikin ko. värkin, niin kysy ihmeessa yhteystietojaan.

Menen illalla Sarzalle kylään. Tarkoitus on käydä yhdessä läpi russeliyhdistyksen tilinpäätös, sillä lauantaina on yhdistysen vuosikokous enkä pääse itse paikalle vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin.