Ihanaa, enää viisi päivää töitä ja sitten neljän viikon loma! Tosin olen suoraan sanottuna päivistä ihan sekaisin, koskapa olin viikonlopunkin töissä, mutta kyllä se tästä.

Eilen Joy oli ensi kertaa työpäiväni ajan kotona. En ollut poissa kuin 5 tuntia ja kaikki meni hienosti. Kotiin tultuani Joy alkoi vimmatusti hyppiä vasten, haukkua ja vinkua, mutta olin kuin koko pentua ei olisi olemassakaan. Vasta kun oli rauhoittunut tervehdin ja aloimme leikkiä pihalla. Otin Joyn mukaan Riihimäelle, koska halusin testata onko vielä pahoinvoiva autossa, kun oli aika äskettäin syönyt. Ilmeisesti oli riekkunut työpäiväni aikana reilusti, koskapa nukkui koko ajomatkan ja vieläpä hoitoni ajan. Eikä oksentanut saatika kuolannut kumpaankaan suuntaan ajettaessa :)

Hoitoni meni paljon kivuttomammin kuin edeltävä kerta, mikä ei suinkaan tarkoita sitä, etteikö se olisi tehnyt kipeääkin. Tällä kertaa Tiina pääsi käsittelemään myös rangan vyöhykkeitä. Joy toimi henkisenä tukenani nukkuen tyynyn takana. Hoidon jälkeen Tiina hemmotteli minua teellä, jonka kanssa nautiskelin porkkana- yms. kakuista. Kotimatka alkoi unisissa merkeissä, silmäluomet olivat todella raskaat ja olisi kovasti tehnyt mieli ottaa pikku tirsat. Onneksi oli sentään valoisaa.

Perjantai-iltana vien Kerryn Tiinan hoidettavaksi, niin valeraskautta ehkäisevä hormoonitoimintojen hidastus voidaan aloittaa. Kerryn valeraskausoireet eivät ole kovin vakavia, eikä se esim. hoida mielikuvituspentuja. Se on vain hiukan vaisu + nisiin nousee maitoa. Agilityn kannalta vaikutukset ovat ikävämpiä, eli vauhti hidastuu ja muutenkin hakusessa oleva hyppytekniikka katoaa täysin. Ensi vuonna aion viedä Kerryn steriloitavaksi, mutta ensin astutan sen alkuvuodesta.

Viikonloppuna sain useammastakin suunnasta iloisia uutisia. Lauantaina tuli viestiä Kokkolasta, että borcol Tootsie oli ottanut kahdelta radalta nollavoiton ja saavuttanut jo ensimmäisellä radalla agilityvalion tittelin! Eilen taas ystäväni Mimo-russeli oli Kokkolan näyttelyssä VSP saaden SERTin ja FIN MVA -tittelin. Loistavan viikonlopun täydensi auspai Edu, joka näytti eilen Maaningan agilitykisoissa savolaisille mallia ottaen kaksi nollavoittoa! Toivottavasti lähiaikoina on luvassa hillittömiä kakkukekkereitä ;)

Näihin iloisiin tunnelmiin on hyvä tällä kertaa lopettaa, heipat sulle!