Uutta ruokavaliota on nyt takana puolitoista viikkoa. Olen noudattanut sitä aivan pilkulleen ja tällä viikolla olen kohdannut hiukan vaikeuksiakin vatsan alkaessa temppuilemaan. Maantantainahan kunnostauduin oksentamisen saralla ja vielä tiistaina oli liikahappoisuutta. Keskiviikkona join treeneihin mennessä rahkavälipalan ja siitäkös masu riemastui! Sain reippaanlaisia vatsan väänteitä, mutta vatsa ei kuitenkaan mennyt kuralle. Torstaina masu pillastui joka ainoasta ateriasta mennen lopulta illalla aivan sekaisin. Tänään on siis viikon ensimmäinen normaali päivä, mutten usko vatsaongelmien johtuneen ruokavaliosta, vaan luultavammin kyseessä oli joku pöpö.

Keskiviikkona iski tähän asti pahin turhautuminen dieettiin. Paino kyllä putoaa reilusti, eli sillä saralla ei ole valittamista, mutta herrajestas sitä tiskin ja roskan määrää, mitä tässä tulee ja mikä pahinta joudun kaupassa käydessäni miettimään useamman päivän ruuat kerralla. Olen tottunut menemään kauppaan ja ostamaan silloin mitä mieleen juolahtaa. Varsinkin munia ja rahkaa menee älytön määrä, mutta onneksi en ole vielä niihin etukäteispelostani huolimatta kyllästynyt. Noudatan päivästä toiseen samaa ruokavaliota, lukuunottamatta lounasta ja päivällistä jotka vaihtelevat kolmen ruokalajin kesken. Aamiainen on aina bran flakes -muroja kevytmehukeiton kanssa + banaani tai päärynä. Välipala on aina rahkaa eri marjoilla tosin. Iltapala on sitten 4:n munanvalkuaisen ja 1:n kokonaisen munan munakas tomaatin ja yleensä pienen maustekurkkuviipaleen kanssa. Lounas & päivällinen on joko pakastepinaattikeitto yhden ruisleipäviipaleen ja 80 g raejuuston kanssa tai kevytlasagnea tai paistettua broilerin filettä riisin kera. Kyllähän lounasta / päivällistä saisi vaihtaa vaikka joka päivä, mutta joutuisin laskeskelemaan että hiilarien, rasvan ja proteiinien suhteet ovat oikein ja vielä kalorimääräkin, joten toistaiseksi olen mennyt sieltä mistä aita on matalin.

Pari päivää on flunssa tehnyt tuloaan ja ääni on tosi matala aamuisin. Pientä röhisevää yskää ja aivastelua esiintyy, joten fillarointi on nyt saanut toistaiseksi jäädä. Niin ja painohan on pudonnut tammikuun lopusta noin 6 kg Nauru