Sunnuntai alkoi Sanna Kobylinin treeneillä ja tällä kertaa Daiku keskittyi huomattavasti paremmin, mutta testaili edelleen lähdössä tarvitsisiko minua totella. Istutan sen lähdössä jalkojeni väliin ”tunneli”-käskyllä ja Elisan kanssa se tulee suoraan istumaan. Minulle se tarjoaa seisomista, maahanmenoa ja jos se sattuu istumaan niin nojaa yleensä vasempaan jalkaani. Tällä kertaa Daiku ehdotti myös istumista häntä menosuuntaan päin sekä pujottelua jalkojeni ympäri. Huumorintajuinen tyttö, etten sanoisi!

Harjoitusen teemana oli putkesta kääntyminen sekä eteen lähetys. Minulla ei ollut hajuakaan kääntyisikö Daiku putkesta takaisin ilman putkijarrutusta, joten ei kun testaamaan. Eihän se kääntynyt, joten suhahtamalla juuri ennen kuin Daiku työnsi kuononsa putkeen ja kutsumalla sitä juuri ennen kuin se tuli ulos putkesta sain aikaan oikein mallikkaan käännöksen. Eteen lähetyskin onnistui ihan ok ja minä osasin jopa käyttää ”eteen”-käskyä, joka on minulta aika hyvä saavutus. Lopuksi Sanna kellotti harjoituksen ja meidän paras aika oli 14,03 sek, jonka saimme tehdyksi peräti kahdesti. Yllätyksekseni löysin itsestäni niin paljon kilpailuviettiä, että seurasin sivukorvalla seuraavien ryhmien maxikoirien aikoja ja olipa lähellä etten käynyt tekemässä rataa myös Joyn kanssa. Ekaksi aikamme päihitti bc Troy, jonka aika oli 13,78 sek, mutta päivän nopein taisi olla belpam Riekku, jonka aika oli tasan 13 sek.

Iltapäivän Jaakko Knuutin treeniin osallistuin Joyn kanssa. Teimme taas rataa kahdessa pätkässä, jonka alkuosassa ei ollut meille mitään vaikeutta. Jälkimmäisessä puoliskossa oli sik-sak-kuvio, jonka halusin tehdä persjätöillä, niitä kun en ole käännöksissä juurikaan käyttänyt. Enkä taida käyttää jatkossakaan, sillä Jaakon mielestä Joy menee niin kovaa, että minun täytyy tehdä käden vaihto jo kun Joy on vielä 2-3 m päässä kääntöhypystä. Veivasimme kohtaa jonkin aikaa ja sitten Jaakko kehoitti minua menemään koko radan. Päästiin nollilla sik-sak-kohtaan asti, mutta sitten eka käännös meni pitkäksi, joka vaikeutti merkittävästi jatkoa. Pituudelle Joy tuli niin vinosti, että jouduin työntämään sitä seuraavalle hypylle enkä päässyt ajoissa kertomaan että halusin sen tulevan takaisin päin, joten oli tulla valtavan kaaren takia seuraavasta hypystä ohi, mutta sain kuin sainkin sen kohdan pelastettua. Sen verran jumiuduin kuitenkin korjauksessa paikoilleni, etten enää saanut Joyta putken kauempaan päähän, joten väärä rata kolmanneksi viimeiseltä esteeltä. Jaakko kysyi käynkö Janitalla ja Jaakolla, ja kerroin aina silloin tällöin käyväni ja kerroin myös olleeni Tehotiimi 2:ssa (olin kyllä ajatellut hänen sen tietävän, kun oli mukana vikalla leirillä). Jaakko kehui jaakotusteni tulevan luontevasti ja kysyi vielä lopuksi miten päin vartaloni on niistossa.

Semmottinen leiri tällä kertaa. Sää suosi, treeniseura oli mainiota ja treenit kivoja. Oikein onnistunut viikonloppu!