Kerryn juoksu näyttäisi nyt oikeasti alkaneen. Koska sunnuntaina on heti kukon laulun jälkeen lähtö Ylöjärvelle aiheutti alkanut juoksu vähän päänvaivaa, mutta onneksi mieleen juolahti kysyä Heliltä & Kaitzulta Kerrylle vuorokaudeksi hoitopaikkaa ja heille sopi. Tai no, Kaitzulta en edes kysynyt vaan tiijjustelin suoraan perheen päältä ;) Kerryn itsetunnolle tekee ihan hyvää olla vähän altavastaajana koiralaumassa, mutta raukka lienee vähän ihmeissään, kun ei yöksi pääsekään peiton alle nukkumaan. Olen ajatellut leikkauttaa Kerryn syyskuun lomallani, eli viikolla 39, joten valeraskauden kanssa menee aika tiukalle, mutta katsotaan nyt sitten.

Eilen marssin töistä suoraan Intersportiin ja ostin kunnolliset lenkkarit. Katsottuaan aikansa keikarointiani myyjä esitteli systeemin, jolla voisin teetättää ominen jalkojeni mukaiset pohjalliset. Ensin jalkani kuvattiin nilkoista alaspäin ja myyjä näytti oikean jalan virheasennon, vasen oli suht ok. Seuraavaksi myyjä sovitti jalkoihini pohjallismuotit ja väänteli ne sopivaksi ja sitten jähmetti ne kuumentamalla oikeaan asentoon. Lopuksi hän asensi pohjalliset uusiin lenkkareihini varoitellen lähipäivinä luvassa olevista jalkakivuista, sillä pohjalliset auttavat jalkaa oikeaan asentoon. Koko pohjallisprojekti vei aikaa 10-15 min ja kukkaro keveni viitisen kymppiä. Ei paha, jos virheasento tällä korjaantuu tai ainakin menee parempaan suuntaan. Lomalla on tarkoitus käydä muutaman kerran jäsenkorjaajalla, jos taas saisin rangan muutenkin ojennukseen, lantio kun taitaa taas olla jumissa, nikamalukkoja selässä ja oikea polvilumpio kiukkuaa siihen malliin, ettei taida olla enää ihan paikoillaan.

Eilen ja tänään kävin treenaamassa Joyn kanssa kontakteja puomilla, A:lla ja keinulla. Meni oikein hyvin ja mun täytyy vaan puomilla luottaa koiraan, sillä Joy pysähtyy kyllä, kunhan en tee mitään vedätystä. Tänään pääsin treenaamaan myös verkkopujottelua, joka sujuu edelleenkin hyvin. Ilman verkkoja Joy on edelleen ihan hukassa, tai no, osaa se hakea jo oikein sisään, mutta tarvitsee muuten vielä tukeani. Treenasin myös Niilolla Open Clas -rataa, vaikken ole siihen osallistumassakaan, vaan starttaan Niilolla russelijoukkueessa. Niilon kontaktit on aikas huonossa hapessa, mutta muuten menee hienosti. Ihanaa viedä osaavaa koiraa, joka toimii kuin ajatus.

Tänään päätin, että nyt saa plösöily riittää ja kävin shoppailemassa Cittarista reilusti salaattiaineksia, vesimelonia, banaania, viinirypäleitä ja mansikoita. Aion myös ostaa uuden fillarin, mutta se menee ensi viiikolle.

Ai niin, tiistaina työpaikallani kävi erittäin mieluisa vieras, nimittäin Kerryn Veikko-poika, jolla on hampaiden vaihto hyvässä vauhdissa. Jännityksellä odotan korjaantuuko kahden hampaan verran alapurentainen suuvärkki. Hiukan jalkavakin Veikko on, mutta pysyypä paremmin perheen bordercollien vauhdissa.
1695309.jpg

Hyvää yötä ja mukavaa viikonloppua!!!