Aamu näytti harmaalta, mutta kävimme Ristarilla metsässä aamulenkillä ja treenasin Kerryn ja Voron kanssa hiukan. Kerryn hyppy näytti yllättävän hyvältä ja Vorossa oli kivasti vauhtia. Jätin Joyn hoitoon Seijalle, koska pennuille varattu rokotusaika oli samanaikaisesti kun olin sopinut vieraideni kanssa meneväni Heurekaan. Heurekassa meni monta tuntia ja Konsta olisi vielä ollut monta lisää. Haimme tullessa Joyn ja ajelimme kotiin, jonne äitini jäi tekemään Kostan ja Joyn kanssa ruokaa minun ja Tarjan viedessä Kerryn ja Voron hiekkakuopille uimaan. Saatiin Vorokin huijattua uimaan ehkä metrin verran, mutta Kerry ui taas rohkeasti.
Kotiin tultuamme Konsta pelasi hiukan nettipelejä ja me kävimme Tarjan kanssa istuttamassa eilen Sirkalta saamani viinimarjapensaan. Kaikki sujui hyvin, kunnes päätimme siirtyä koko porukka takaisin sisälle. Oli tarkoitus että Konsta soittaa skypen kautta videopuhelun isälleen ja kokoonnuimme kaikki makuuhuoneeseeni tietokoneen äärelle. Yht´äkkiä Voro hyökkäsi Joyn kimppuun, joka pakeni hirveästi huutaen ulos Voro ja Kerry perässään. Ryntäsin tietysti perään ja näin kuinka Voro tarttui pentua selästä kiinni ja myös Kerry pureutui pentuun! Tilanne näytti todella pahalta, mutta onneksi pentu päätti paeta takaisin sisälle eikä lähtenyt esim. kiertämään taloa. Vauhdista sain napattua Voroa kiinni ja syöksyin sisään pennun perästä, joka oli paennut sohvan alle. Pentu näytti ihan ehjältä, mutta oli todella peloissaan. Pidin sylissä kunnes rauhoittui ja kävin samalla läpi reikien varalta. Nahka oli ihan ehjä, joten selvisi säikähdyksellä. Voron häädin luotamme ja seurailin pennun tilannetta. Noin vartin päästä menin käymään pihalla Joyn kanssa ja Voro hyökkäsi uudestaan kimppuunsa Kerryn säestyksellä. Tällä kertaa olin kuitenkin ihan vieressä, joten tuuppasin Kerryn pennun kimpusta ja kävin suoraan Voron kraveliin kiinni. Teksti ei ollut lasten korville soveliasta ja adrenaliinia oli veressäni niin paljon, että olisin helposti päästänyt Voron paljain käsin päiviltä. Voro kuitenkin alistui helposti, eikä yrittänyt käyttää hampaitaan minuun. En tiedä olenko oikeassa, mutta koska tähän asti Voron suhde pentuun on ollut mielestäni hyvä, luulen tilanteen kärjistyneen, koska yht´äkkiä ihmislaumassa onkin kolmen lisäys. Huomenna olisi tarkoitus lähteä Puuhamaahan Tervakoskelle, mutta en tiedä uskallanko jättää Joyn Kerryn ja Voron kanssa kotiin. Tarvittaessa sillä on kuitenkin hoitopaikka Ristarilla, joten lienee paikallaan hyödyntää sitä.
Väkisinkin kuitenkin hiipii mieleen epäilys siitä, että muuttuuko elämä tästä eteenpäin tällaiseksi??? Entäpä jos Voro ei kuitenkaan pentua hyväksy? Joy on kaikin puolin niin täydellinen pakkaus, että jos minun täytyy valita sen ja Voron väliltä, niin ikävä kyllä Voro häviää tämän taistelun, niin paljon kuin siitä pidänkin. Mieli on nyt todella musta, mutta toivottavasti pilven takaa kurkistaa pian aurinko. 
Heipat sulle, kiva kun jaksoit ja toivottavasti ikävät kuulumiset olivat sitten tässä.