Eilen oli työpäivä ja sen jälkeen ajelin Ristinummelle hakemaan Seijalta lainaksi Croftsin pentuaitauksen ja webbikameran. Illalla tein AgiToko Dogs ry:n tilintarkastuksen, joka oli aikamoinen urakka. Nappasin myös Kerrystä uuden masukuvan:
1302315.jpg

Tänään oli JAUn epikset. Otin kisan etukäteisilmoittautumiset vastaan, joten kun työntekijöitä oli reilusti tarjolla en mennyt aamuksi töihin, vaan menin kisapaikalle vasta kilpailevien luokkien alkuun. Anita toi Joyn pentuturkista tekemänsä pefletin, joka on ihan hirmuisen hieno, eikä taatusti päädy pefletiksi. Koko on hiukan hankala, mutta ostan sille kehyksen ja laitan seinälle. Taideteos näyttää tältä:
1302336.jpg

Voro ei ollut tänään menopäällä, joten rata oli sellaista söpöistä menoa. Ennen tokaa hyppyä tehty haltuunotto jotenkin sekoitti Vopisin pasmat ja se ajautui hypystä ohi, mutta onneksi ei hypännyt sitä väärään suuntaan. Jälkeenpäin mietin, oliko tila sille liian ahdas, kun se tykkää pitää välimatkaa ja seinä oli aika lähellä. Yllättävää kyllä tulimme luokassamme toiseksi! En todellakaan odottanut mitään menestystä, joten enpä sitten ollut palkintoani vastaanottamassa.

Kotiin päästyäni ryhdyin rakentamaan pentulaa yläkerran vierashuoneeseen. Croftsin aitaus on kyllä hiermuisen hieno. Pentulaatikon paikkaa mietin pitkään ja kokeilin eri vaihtoehtoja, mutta viimein laitoin sen viistosti pentuaitauksen sisään, niin voin sängyllä pötkötellessäni katsella pentuja. Webkameran paikka on vielä vähän auki, kun en saanut vielä vastaanotto-osaa, eli en pääse sitä ilman katsomaan tv:n kautta miltä pentulassa näyttää. Pentujen syntymään on enää noin kaksi viikkoa aikaa, joten pikkuhiljaa alkaa jo vähän jännittää. Niin ja toissa yönä tunsin ensimmäistä kertaa Kerryn masuasukkien liikkeitä :)