Eilen kaivelin Ginnyn ja Tytin jäämistöstä Joylle punaiset Hurtta-valjaat, jotka sopivat erinomaisesti. En suinkaan ole siirtymässä valjaisiin, vaan ohjelmassa oli Rullalle, Bondille ja Joylle ihan eka verijälki! Päivällä naputtelin JAUn tulevien kisojen ilmoittautumisia 2,5 tuntia koneelle ja tarkistin kisamaksusuorituksia. Alkuillasta kävin ensin kuvaamassa hiukan Seijan Sohvi-parsonin 4,5 viikkoisia pentuja ja sen jälkeen suunnistimme lähistöllä olevaan metsään. Vedimme kaksi jälkeä ja Rulla aloitti. Alkuhämmennyksen jälkeen Rulla suoritui tehtävästä erinomaisesti ja söi hyvällä ruokahalulla loppumakauksella olleet lihapullat. Seuraavaksi vuorossa oli Joy, joka aloitti omatoimisen jäljestyksen jo heti autoilta - taisi seurata Rullan jälkiä ;) Kovasti olisi kurvannut Rullan jäljen aloitusmakaukselle, mutta jatkoimme hiukan matkaa ja löysimme ihan meitä varten tehdyn. Aloitusmakaus kiinnosti Joyta hyvin paljon ja aloitti nenätyön hiukan houkuteltuani. Aika pian näytti kuitenkin menettävän mielenkiintonsa ja alkoi nuoleskella sormiani sekä syödä heinää. Ilmeisesti taskussani oleva lihapullapussi sekä sormissa oleva samaisesta lähteestä oleva tuoksu hiukan sekoitti pikkuista päätä... Kun jälkeä oli jäljellä enää viimeinen neljännes Joy sai taas jäljestä vainun ja jäljesti hienosti loppuun asti ja sai hyvin ansaitsemansa lihapullasaaliin.
811463.jpg
Viimeiseksi jälkesti Bondi, joka meni saman jäljen kuin Joy oli hetkeä aikaisemmin mennyt. Neljän ihmisen ja yhden koiran jäljet sekoittivat Bondia liikaa, mutta sai se hiukan jäljestettyäkin.
Lopuksi pentuset pääsivät vielä leikkimään keskenään, joka tosin meni enempi Joyn ja Rullan painiotteluksi, meidän ihmisten nautiskellessa vesimelonia.
Kotiin palattuani jätin Joyn syömäpuuhiin ja läksin Kerryn ja Voron kanssa iltalenkille.

Tänä aamuna läksimme heti herättyämme hiekkakuopille uimaan. Napsin kännykällä muutaman kuvan, joista näkyy aavistus siitä miten upea paikka on kyseessä sekä yhdestä kuvasta Joyn hieno hiekkastaili ;) Vaikka kuvista ei sitä näykään, niin myös Joy ui. Tänä iltana menen viimeinkin katsomaan uusimman Harry Potter -leffan.
811440.jpg
811441.jpg
811445.jpg
811447.jpg
811448.jpg
811449.jpg
Heipat sulle, palataan taas!