Eilen olin taas Joyn kanssa treenaamassa. Ensin teimme muutaman toiston pentukeinulla ja sen jälkeen päätin aloittaa A:n treenaamisen. Nostin Joyn ensin alastulon puoliväliin ja päästin siitä laskeutumaan itsenäisesti targetille. Saatuaan vapautuskäskyn kääntyi takaisin ja hilpaisi A:n puoliväliiin, joten nostin pois ja kiersin A:n toiselle puolelle ja otettiin vauhdilla koko este. Joyhan meni kuin olisi ikänsä A:ta harjoitellut ja jäi vieläpä alasmenolle täysin oikein, eli etujalat maassa ja takaset kontaktilla. Kyllä täytyy sanoa, että onpa fiksu vekotin tuo Joy :D Muistuttelin mieleen myös pussia ja pujottelua sekä otettiin muutama putkeen lähetys.

Treenin jälkeen kävin pienellä jäähdyttelylenkillä ja ajoin sitten Keravalle luontopolulle, jonne tuli myös Kiti Niilon ja Tarmon kanssa. Lenkki oli vielä Kerrylle melko rankka, mutta hyväähän se lihasten rasittaminen tekee. Lenkin lopulla Kerry löysi puskan juurelta ihmisen jätöksen, jossa piti tietysti piehtaroida. Onneksi autossa on vakiovarusteena talouspaperia, jolla sain isoimmat kikkareet pois, mutta kotona Kerry oli pakko pestä. Koska en ollut varautunut pesuoperaatioon tuli minulle lopulta kiire töihin.

Illalla tein koirille jumpat Patrician ohjeiden mukaisesti.

Ensi viikon sunnuntaina Joy täyttää vuoden. Otin aamulla pikaisesti syntymäpäivää silmällä pitäen tytöistä kuvia, mutta valitettavasti aurinko aiheutti sen verran pahoja varjoja, etteivät ne oikein onnistuneet. Mutta tässä paras: