Eilen kävi eläinfysioterapeutti Maija Keinänen hoitamassa koirani äitini luona Siilinjärvellä. Katsoi ensin liikkeet ulkona, eli käynti, ravi ja laukka. Maija ei pitänyt lainkaan kummallisena Kerryn hyppyongelmia, sillä ravissa takajalkojen askel on melko lyhyt. Laukkaspurtin jälkeen sai kuitenkin taka-askeleeseenkin mittaa, mutta Kerry laukkaa helposti, eli Maija suositteli sille reippaalla tempolla tehtäviä ravilenkkejä.

Varsinainen hoito alettiin Joysta, joka sai kiitosta elastisuudestaan ja vaikka viime viikolla treenattiin suht ahkeraan ja viikonloppuna juostiin viisi rataa oli Joy yllättävän hyvässä kunnossa. Selästä löytyi pikkujumi, paikasta joka yleensä agilitykoirilla jumii. Reisien takaosat olivat myöskin hieman kireät, mutta siinäpä se sitten olikin. Syvistä lihaksista ja lavan tuesta ts. sen puutteesta tuli taas pyyhkeitä, kun on taasen jumpat jääneet.

Kerrystä ei sitten jumeja löytynytkään ja se nautiskelikin hoidosta lähes unessa.

Olen onnistunut saamaan flunssan. Kuumetta ei taaskaan ole, mutta eilisen koski kurkkuun ja tänään olo on ollut tosi huono, sillä heräsin yöllä monen monta kertaa niistämään tai ottamaan kurkkutabuja. Nenä on ollut tukkoinen, mutta kurkkuun ei ole onneksi koskenut. Nyt pitäisi sen verran kuntoutua, että kykenen juoksemaan taas viikonloppuna viisi rataa.

Tässäpä vielä todistusaineistoa Iisalmen kisoista. Olen nimittäin elänyt käsityksessä ettei Joy juurikaan hauku radalla

© Ahti Räsänen