Aamulla nukuimme peräti yhteentoista asti :) Puoli ysiltä käytin kyllä Joyn pihalla, mutta sitten jatkoimme unten mailla koko poppoo. Melko pian herättyäni soitti Rullan Anne ja sovimme menevämme Viikkiin kävelylle. Koska illalla olin menossa Riihimäelle kisoihin Voron kanssa, otin Viikin reissulle mukaan Joyn ja Kerryn. Joy oli taas pitkästä aikaa oksentanut autoon ja pitkät kuolajojot roikkuivat suupielistään. Viikissä tuuli erittäin kylmästi, joten melko pian meille ihmisille tuli vilu, mutta koirilla oli hauskaa. Jatkoimme vielä Rullan kotiin teelle, jossa koirien leikit jatkuivat. Rullan kotona koirat eivät saa olla sohvalla tai tuoleilla, joka oli varsinkin Kerrystä outoa. Vähän jännitti miten löydän kotoaan Hertsikasta takaisin Viikkiin, mutta matka meni ongelmitta. Kuinka ollakaan ei yht'äkkiä muistanutkaan pitikö minun kääntyä kehä I:stä itään vai länteen, ts. tajusin vasta itäisen liittymän ohi ajettuani, että olisi pitänyt kääntyä. Onneksi Malmilla on joskus tullut asuttua, joten pääsin ongelmitta oikaisemaan sen läpi Tuusulanväylälle.

Vähän neljän jälkeen läksin Voron kanssa kohti Riihimäellä olevaa kisapaikkaa. Maxi3-koirille oli tarjolla kaksi agility- ja yksi hyppyrata, mutta olin ilmoittautunut vain kahdelle jälkimmäiselle radalle. Koiria luokissani oli kummassakin yli 90, joten tuomari ilmoitti, että jos suoritus hylätään on koirakon poistuttava välittömästi radalta. Tyrin tietysti Voron ekan radan kahden esteen jälkeen, joten aika kallis hinta tuli sille startille. Toka rata meni paljon paremmin, tosin keppien sisäänmeno onnistui vasta toisella kertaa + muurilta putosi yksi palikka, mutta olin rataan tosi tyytyväinen.

Juuri tänään tuskailin Rullan ihmisille kuinka Joysta ei tunnu tulevan lainkaan sisäsiistiä, joten yllätys oli melkoinen kun 5,5 tunnin kisareissun aikana ei Joy ollut a) ulostanut sisälle b) aiheuttanut muutakaan sotkua. Aamun riekkusessio & kyläreissu taisi sen verran ottaa tyttöjen voimille, että kenties nukkuivat poissaolomme ajan. Toisaalta en antanut niille ruokaa lähtiessäni, jolloin "tulostettavaa" ei ehkä ollutkaan.

Huomenna on ihana päivä, kun ainoa ohjelma on klo 18 alkava JAUn hallituksen kokous, joka on meillä. Hiukan hirvitti ostaa suklaakeksejä, mutta jospa pystyisin pitämään näppini niistä erossa. Aion leipoa parsa-fetapiirakkaa, jota voin kyllä syödä.

Näihin tunnelmiin päätän lähetyksen - heipat sulle!