Saan muutaman vuoden välein "kohtauksen" menkkojen ensimmäisen puolivuorokautisen aikana. Edellisestä on kulunut aikaa 4-5 vuotta, mutta tänä aamuna se iski taas. Ensin vietin n. 15 minuuttia vessassa vatsan toimiessa ylikierroksilla. Seuraavaksi iski hikoilukohtaus, josta tiesin ongelmien alkavan. Koko keho tuntui pukkaavan hikeä ja viimein päätin mennä suihkuun. Portaiden kiipeäminen yläkertaan vei kuitenkin mehut, joten wc-istunto jatkui yläkerrassa. Suihku oli pakko hoitaa  nopeasti, sillä epäilin pian pyörtyväni. Silmissä ei pimennyt, mutta kaikki näytti vähän oudolta. Suihkun jälkeen painelin suoraan petiin, jossa hikoilu jatkui vielä jonkin aikaa. Kokemuksesta tiesin, että seuraavaksi iskee hirmuinen vilu, joten laitoin peittoa reilusti päälle. Vielä kerran piti kuitenkin syöksyä vessaan, jossa hätäpäissäni join vettä hammasmukista, kun en halunnut lähteä keittiöön. Lopulta olin nukahtanut puoleksi tunniksi ja herätessäni olo oli paljon parempi, vaikkakin olin vällyjen alla aivan kananlihalla. Kello oli jo yli yksitoista ja töihin lähtö pian edessä. Nopeasti kävin lenkittämässä koirat, tosin sillä seurauksella, että hikoilu alkoi uudestaan, tosin paaaaaaljon lievempänä. Töihin ajellessa jouduin pitämään auton lämmöt täysillä, kun palelin niin kovin. Koko aamuna en syönyt mitään, eikä töihin tultuani ollut vieläkään nälkä, mutta söin kuitenkin riisifrutin, vaikkei tehnytkään mitään mieli. Olotila korjaantui normaaliksi melko pian töihin tulon jälkeen ja kokemuksesta tiedän "kohtauksen" kestävän noin tunnin. Edellisen kerran samasta vaivasta kärsiessäni jouduin lähtemään kesken päivän tunniksi kotiin nukkumaan, kun olo oli niin kamala. Toivottavasti menee taas vuosia ennen kuin kärsin tästä vaivasta, sen verran inhottava se on.

Eilen kävin aamupäivällä treenaamassa hallilla koirien kanssa. Aloitin tokoilemalla Joyn kanssa, jonka jälkeen teimme muutaman takaahyppyharjoituksen. Tarkoitus oli lähettää pentu vain siivekkeen taakse, mutta varmuuden vuoksi laitoin siivekkeiden väliin maahan viemäriputken pätkän ja sen yli hän sitten hyppäsikin. Sitten alkoi namisukan kanssa villi laukka ympäri hallia ;) Kerryn ja Voron kanssa tein suht yksinkertaista harjoitusta, jossa tein keppien takana leikkausta, pari takaahyppyä ja kontakteja. Kävimme pikaisesti ulkona ja jatkoin Joyn kanssa tokoilemalla ja otimme muutaman putkeen lähetyksen. Ymmärsi hyvin lähetykset niin kauan kun olin Joyn oikealla puolella, mutta toisesta suunnasta oli ihan ymmällään. Vorolla jatkoin vielä kontaktien parissa ja Kerrylle ei enää riittänyt aikaa.

Illalla oli alunperin tarkoitus mennä Teijan kanssa tokoilemaan Jokelaan, mutta hänen poikansa oli ampumistapauksesta niin järkyttynyt, että peruimme treenit. Sen sijaan metsästin lehtikompostiaitausta voidakseni paremmin suojata omaisuuttani Joyn tuhovimmalta. Vasta kolmannessa paikassa tärppäsi, eli ainakin Keravan Hong Kong myy niitä vielä.

Työkaverini Sanna jäi tänään lomalle ja palaa töihin vasta 19.11., johon asti pidän puljua pystyssä yksin. Ylitöitä tulee aika pirusti, mutta talous on vielä sen verran kuralla, että se on aika positiivista. Tuleva sunnuntai on vapaapäivä ja sen jälkeen olen seuraavan kerran vapaalla to 22.11. Mut kiva kun saa olla töissä ;)