alkaa olla lopuillaan. Aamulla kävimme metsälenkillä, jonka jälkeen pesin Joyn ostamallani valkoisten villakoirien shampoolla. Aamiaisen jälkeen aloitin hikisen urakan, pesin nimittäin kahden naapurini kanssa yhteisestä lauta-aidasta oman osuuteni. Pesuun käytin juuriharjaa sekä homeenpoistoaineliuosta. Koskapa minulla ei ole sopivaa vesipistettä jouduin hoitamaan huuhtelupuolen ihan vain roiskimalla ämpärikaupalla vettä aidalle. No, sen läträämisen jälkeen oli paljon muutakin märkänä kuin pelkkä aita. Minkä kesä kastelee, sen se kastelee ;)

Kun nyt kerran olin päässyt puuhastelun makuun, niin jatkoi urakointia leikkaamalla nurmikon. Sitten olikin jo kiire Ristarille, sillä olin luvannut mennä ottamaan kuvia espves Piinasta. Inka ja Hanna treenasivat MM-karsinnoista sovellettuja kohtia ja napsin muutaman kuvan.

Tässä mielestäni koko session paras kuva, eli Piina:



Ja Wiima:


Lisää kuvia löydät kuvagalleriastani.

Kuvattuani kävimme lenkittämässä koiria ja jatkoimme sitten Joyn kontaktitreeneillä. Tänään oli ohjelmassa putki alastulokontaktin alla, mikä ei kyllä hetkauttanut Joyta mihinkään suuntaan. Itse asiassa Inkan mielestä puomi ja A ovat täydelliset ja sain luvan alkaa tehdä niitä radan osana. Sen sijaan keinulla Joy pysähtyy edelleenkin liian ylös, ts. ei laita etujalkoja aina maahan asti. Inka suositteli jatkamaan keinuharjoituksia hihnassa. Tänään oli myös Joyn treeniryhmän ekat treenit kesätauon jälkeen. Kouluttajaa ei kyllä näkynyt, joten teimme kuudesta hypystä ja putkesta koostuvan leikkausharjoituksen. Joy tykitti mieluusti loogisimmalle hypylle, mutta sain tehtyä ihan onnistuneitakin leikkauksia. Huomenna meitä tulee kouluttamaan Soile Lahti, jolta olen tilannut käännöstreenejä.