Kerryn pyllyreiän nahasta otettiin 17.11. koepala ja patologin lausunto oli seuravanlainen:

"Ihoa kattava epidermis on hyperplastinen eli paksuuntunut. Näytepalassa todettiin päälöydöksenä epidermiksen ja melanosyyttien hyperplasia, johon liittyy melaniinipigmentin inkontinenssia. Ylädermiksessä todetaan perivaskulaarialueilla lähinnä lymfosyyteistä ja histiosyyteistä koostuvaa niukkaa soluinfiltraatiota. Karvanjuurifollikkelit edustavat karvankasvusyklin kaikkia vaiheita, myös anageenivaiheen karvanjuuria esiintyy yleisesti. Karvatuppiin liittyy normaalilta vaikuttavat hikirauhaset. Talirauhaset ovat hyperplastiset. Mikrobeja tai ulkoloisia ei todeta.

Kysymyksessä ei ole kasvain vaan melanosyyttiseksi luomeksi (=lentigo) luokilteltava muutos. Ihmisellä lentigosta tiedetään voivan kehittyä melanosytäärinen kasvain. Koirilla tällaista ei ole kuitenkaan raportoitu."

Reilun kaksi viikkoa olen nyt odotellut vakuutusyhtiöstä korvauksia, mutta eivät näköjään pidä mitään kiirettä....

Funny ja Joy uusissa Hurtta-mantteleissaan.

Torstaina 24.11. Kerry ja Joy pääsivät pitkästä aikaa fyssarille Riinan käsittelyyn. Ihan hävyttömän pitkä hoitoväli tuli, kun en vaan ole saanut soitettua ja varattua hoitoaikaa, pääasiassa sen takia kun mielen päällä on nyt ollut kaikenlaista muuta. Riinalla ei ollut enää tälle vuodelle ensimmäistäkään vapaata ilta-aikaa, mutta Kiti tarjoutui käyttämään tytöt hoidettana, jos sopiva päiväaika sattuisi kohdalle ja torstaille sitten tuli kaksi perättäistä vapaata aikaa. Normaalisti olen ottanut  kahden koiran ajalle myös Funnyn, mutta nyt aavistelin Joyssa olevan aika paljon hoidettavaa, onhan se mm. törmännyt kisoissa täydessä vauhdissa päin siivekettä ja jumittanut takapäätään saatuaan vesihännän viimeisimmän ajelukerran jälkeen. Todella jumissa Joy olikin, Riina oli hoitanut sitä 1,5 tuntia. Kerry oli saanut noottia vyötärönsä ympäryksestä, eli ärrieristä näkee että se on ollut ruoka-aikaan kotona.