Nonniin, "uusi" leluni on entinen Jos päättää hajota, niin pakkoko se on tehdä silloin kun olen juuri saanut siihen uuden akun ja ladannut sen ekaa kertaa?? Niin nimittäin juurikin kävi. Kuluneen viikon aikana läppäri hukkasi kahdesti näytön, joista ekan kerran vielä Porvoossa ollessaan. Eilen asensin pöytäkoneeseen reitittimen ja olin asentamassa läppäriin langatonta nettiyhteyttä kun kesken kaiken näyttö pimeni, eikä kone enää lähtenyt useista yrityksistä huolimatta käyntiin. Ts. kyllä se käynnistyi mutta antoi melko pian äänimerkin, eikä näyttö lähtenyt päälle. Yritin myös käyttää ulkoisen näytön avulla - turhaan. Uusi akku maksoi 79,90 euroa + postikulut, joten tietysti harmittaa että piti olla niin typerä että sen tilasin. Kyllähän sen tietty voi yrittää myydä, mutta meneekö se onkin sitten toinen juttu.

Kuinka ollakaan internetin ihmeellisestä maailmasta löytyi ilmoitus jossa tuusulalainen tyyppi kertoi halustaan ostaa viallisia Pavilion dv6000 -koneita, joten soitinpa sitten hänelle ja sovimme kaupoista, eli myin läppärin hänelle 60 eurolla. Hänellä oli olohuoneen pöydällä samoja koneita useampi rivissä ja kaikissa sama vika!! Kertoi korjanneensa yhden ja laittanneensa sen myyntiin huuto.nettiin ja kaksi päivää myöhemmin kone taas hajosi, joten se niistä kaupoista. Nyt minulla olisi sitten myytävänä uusi HP:n tehoakku, joka sopii seuraaviin laitteisiin: HP Compaq Presario V3000, V6000, F500 ja Pavilion dv2000, dv6000. Akkua on käytetty sen verran että se on ladattu kerran täyteen ja muutaman kerran yritettty käynnistää läppäriä ja sillä on vuoden takuu, joka on siis voimassa 15.10.2010 asti. Läppärin hajoamisella ei ole mitään tekemistä tuon akun kanssa, vaan tuossa mallissa on tyyppivikana emolevyn rikkoutuminen. MUOKS Laitoin akun myyntiin huuto.net:iin.

Ihan sikana kyllä harmittaa! Ei pelkästään rahan heittäminen kaivoon, mutta kuluneen viikon aikana olen käyttänyt lähes kaiken vapaa-ajan läppärin koostamiseen, eli kopioinut sinne kaikki tarvisemani tiedostot ja ohjelmat. Lisäksi olin ehtinyt innostua ajatuksesta kuinka vaivatonta olisi kirjata kaikki haliltuksen kokouspöytäkirjat suoraan koneelle. Langaton verkkokin tuli pykättyä, jolle ei nyt sitten itsellä olekaan käyttöä. Reititin maksoi kuitenkin vain reilun pari kymppiä, joten en nyt sitä ala hukkaamaan.