niinpä ajelin eilen treenihallillemme Nurmijärvelle hakemaan tilauksen ja kiersin sitten takaisin tulleessa Järvenpään kautta ja toimitin muun tilauksen seuratoverilleni. Valitettavasti tilauksestani oli jäänyt irtopohjalliset kokonaan pois, mutta onneksi se tärkeämpi eli polvituki tuli. Polvituki vaikuttaa muuten hyvältä, mutta on juuri polven kohdalta sen verran löysä, etten ole ihan varma pitääkö lumpion paikoillaan jos se lähtee menemään yli. Toisaalta lumpiota ympäröivät lihakset ovat jo päässeet vahvistumaan, joten polvi ei mene sijoiltaan enää niin helposti.

Makuuhuovat olivat hienot ja ne tulivat kivassa verkkokassissa. Nukuin itse asiassa viime yön niin, että toinen oli kiedottu mun polven ympäri ja toinen oli osittain mun selän päällä, nikamalukot kun ovat taas alkaneet muistuttaa olemassaolostaan. Tiedä sitten onko tuosta apua vai ei, muttei ainakaan haittaakaan.

Kerryn verkkoloimi oli jokseenkin täydellinen, eikä pikkuterppa näyttänyt häiriintyvän siitä lainkaan, mutta Joyn oli odotetusti vähän epäsopiva, ts. häntä tuli hienosti sille varatusta paikasta, mutta koska Joy kantaa hännän ylväästi, niin loimi jäi ikävästi hankaamaan hännän takaosaa häiriten koiraa. Niinpä leikkasin loimen takaosassa olevasta verkkokankaasta suikaleen pois, jolloin häntä mahtuu tulemaan takaa ulos, joskin loimi jää hiukan ruttuun selän päältä. Joy inhoaa kaikkia loimia ja tässä sitä tuntuu häiritsevän se tosiasia, että sen kutittaa hänen jalorotuista häntäänsä :D Niinpä aamulenkillä sen oli pysähdyttävä muutaman metrin välein tutkimaan häntäänsä lähemmin.
2043670.jpg

2043678.jpg
Kuvista ei ilmene, että Kerryn häntä tulee vetoketjullisesta häntärei'ästä ja Joyn loimen takaa. Jännityksellä seurasin Kerryn kakkahommia, mutta kakat olivat sen verran pienet, ettei loimi ainakaan tällä kertaa sotkeentunut. Nuo sivulla olevat harmaat lätkät ovat heijastimet. Minulla oli aikeena käyttää verkkoloimia myös alusloimina, mutta vatsakappaleet tulevat selän päälle kiinni muovisella lukolla, joka voi tuntua sangen ikävältä toisen loimen painaessa sitä vasten selkärankaa. Täytyy miettiä josko siihen vaihtaisi vaikkapa tarranauhan.

Huomenna ne sitten ovat, nimittäin Joyn ekat kisat. Jännittävää!! Te, jotka olette mun facebook-kamuja saatte ihan ensimmäisenä tiedon miten meille kävi, sillä päivitän sinne tiedon heti kisapaikalta, malttamaton kun olen. Kaveripiiri saa tietty tiedon tekstarina - suppelalla jakelulla jos ei mene hyvin ja laajalla jos tulee nappisuoritus.