Olemme treenanneet tällä viikolla joka aamu muutaman toiston verran pujottelua puolikkaalla sarjalla ruokakippoa apuna käyttäen, tai sitten yläkerran "vierashuoneeseen" laittamani hypyn avulla jenkkikäännöksen alkeita. Joy on ymmärtänyt jenkkikäännöksen alkeisopetuksen todella hyvin, mutta Kerry oli aika hukassa. Tässä vaiheessa istun hyppysiivekkeen päädyssä lattialla ja lähetän Joyn alimmalla kannattimella olevan riman yli toiselle puolelle hakemaan namin toisesta kädestäni. Estekäsky on suhahdus jota tuen näyttämällä koiran puoleisella kädellä rimaa kohti. Tehotiimillä on oma googlekalenteri, johon treenaukset merkitään ja Janita, Jaakko ja Mikko voivat käydä niitä kommentoimassa, kuten tietysti myös kaikki muut tiimiläiset. On muuten tosi kannustavaa nähdä miten paljon ja mitä muut treenaavat....

Tänään oli Samun treenit ja ohjelmassa ansaputkien ja hyppyjen ohi kuljetusta.


Eka harjoitus oli meille helppo. Parhaiten toimi tiukka leikkaus hypylle 3 ja lähetys putkeen. Putkesta 5 putkeen 6 käärmekättä käyttäen hypyn 2 siivekkeen takana.
Tokassa harjoituksessa ongelmia tuottivat putket, eli ekassa käännöksessä Joy ohjautui putkeen nro 4. Yllättäen putki nro 17 tuotti vaikeuksia, eli ohjautui hypylle 13. Kuvittelin kuljetuksen putkelle 18 olevan pala kakkua, mutta pyllistin Joyn kolmesti hypylle 13, kunnes viimein kokeilin suhahdusta ja sehän toimi.


Viimeisessä harjoituksessa ongelmia tuotti eka hyppy, sillä kokeilin sivusuuntaan irroitusta vähän liiankin kunnianhimoisesti, eli Joy pyyhkäisi ekan hypyn ohi putkeen. Asiaan saattoi tosin vaikuttaa treenitovereiden lähellä olleet koiratkin.... Persjätöllä hypyn 3 vasemmalle puolelle, haltuunotto ja kääntö ennen hyppyä neljä, mutta vitosen jälkeen Joy kääntyi oikealla olleelle putkelle, vaikka itse olin hypyn vasemmalla puolella. Keppikulma oli meille vielä liian vaikea.