Eilen tapahtui Vorolla läpimurto uimisen suhteen! Menin hiekkakuopille Kitin ja Lauran kanssa ja kaikki muut koirat painuivat suoraan uimaan paitsi Niilo-russeli. Onneksi oli vesilelu mukana, joten pienellä avustamisella saatiin myös Niilo-Nipander uimaan. Vorolla hankalinta näyttää olevan varsinainen uimisen aloittaminen, eli miettii aikansa vedessä seisten ja sitten hyppää eteenpäin. Kerry alkaa olla jo aika kuumana kyseiseen lajiin - haukkuukin jopa rannalla. Eilen oli todella kuuma päivä ja kuopalla oli ihmisiä ottamassa aurinkoa ja uimassa, kuin myös muita koiria. Onneksi olin varautunut fleksillä, joten Voro oli kiinni. Illalla olikin kotona tosi rauhallista, kun vedimme koko jengi päikkäreitä ;) Puolilta öin kävimme kävelemässä lenkin, joka tuntui mielettömän ihanalta! Ilma oli viileä ja tyyni, liikennettä oli tosin turhan paljon, muttei ketään muita jalankulkijoita. Jännitti vähän kuinka Joy suhtautuisi valottomuuteen, muttei neitiä paljon hetkauttanut.

Tänään on ollut vielä kuumempi päivä kuin eilen. Aamulla meilailin entisen seuratoverini kanssa ja kysyessäni näenkö hänet ensi viikolla Kuopiossa agilitykisoissa kertoi etten, sillä synnyttää ensi viikolla!!! Tiesin kyllä että muutti Keski-Suomeen miehen perässä, mutta että vauva! Yleensä agilitypiireissä jutut liikkuvat kulovalkean tavoin, mutta tämä uutinen oli kyllä kiertänyt minut. Tuleva äiti aikoo palata syyskuussa kisakentille, joten saattaapa muutama suu loksahtaa auki, kun ilmestyy vaavin kanssa kisoihin.

Iltapäivällä läksin Mustiin ja Mirriin shoppailemaan koirille. Ostin Joylle pari lelua, pussin siankorvia ja semmottisen paristoilla toimivan häkkituulettimen, johon saa coolerinkin ja sitä kautta puhaltamaan parin tunnin ajan viileää ilmaa! Harmi vaan, että myyjä kertoi minulle paristojen koon väärin ja nyt minulla on setti väärän kokoisia virtalähteitä. Täytyy huomenna käydä shoppailemassa oikean kokoisia paristoja, niin koirilla on miellyttävä matka huomenna vyöhyketerapiaan. Kotimatkalla kävin hakemassa Seijalta trimmikoneen lainaksi ja ajelin Vorolle uuden sporttisen frisyyrin. Näin kevättalvella lähes samalaisella leikkauksella varustetun vesikoiran Purinalla ja päätin silloin, että semmoinen tulee Vorollekin. Valitettavasti kyseinen koira jäi reilu kuukausi myöhemmin auton alle ja kuoli, joten en halunnut tuottaa entiselle omistajalleen pahaa mieltä ja Voro sai pitää vanhan kampaustyylinsä. Tapasin kuitenkin ko. henkilön pari viikkoa sitten ja kysyin saisinko kopioida Likka-vesikoiran kampauksen ja sain luvan. Meidän Voro näyttää nyt sitten tältä: 804089.jpg
Joy söi siankorvaa ihan vieressa, kun parturoin Voroa, mutta kun päästin sen välillä pihalle jaloittelemaan, sai Joy kauhean haukkukohtauksen - luuli raukka Voroa ihan vieraaksi koiraksi! Kyllä minulla oli hauskaa...

Reilu viikko sitten kävin jäsenkorjaajalla ja tänään on sitten alkanut vasemmasta lavasta avattu nivellukko vaivata. On tosi ärtyneen oloinen ja jälleen kerran kiertoliikkeet saavat aikaan pistävän kivun, täytyy varmaankin lisätä ko. alueen venyttelyjä. Huomenna on vyöhyketerapia ja ensi viikolla menen taas jäsenkorjaajalle. Oikea jalka on ollut todella hyvän tuntuinen, vaikka olen agilitannut viikonlopun aikana ihan urakalla. Ilmeisesti juostessa käyttämästäni nilkka- ja polvituesta on apua.

Huomenna on taas aamupäivällä luvassa rääkkäystä, sillä vuorossa on toinen juurihoitokerta. Hammas on ollut kyllä tosi kiltisti tämän pariviikkoisen, ei ole vihlonut kylmälle eikä kuumalle, joten ilmesesti juurihoidosta on sittenkin apua.

Heipat sulle ja kiitos mielenkiinnosta!