Eilen illalla innostuin päivittämään kotisivujani. Etusivu sai uudet kuvat joulukortin sijaan ja Kerryn tuleva pentue sai oman sivunsa, jolle pääsee Kerryn sivulta. Makselin myös laskuja ja vuoden -08 agilitylisenssin.

Tänä aamuna innostuin katselemaan koirieni viime viikolla tulleita vakuutuskirjoja ja huomasin Kerryn vakuutusmaksuissa virheen! Kennelliiton 20 %:n alennus on kyllä merkitty, mutta varsinaista alennusta ei vakuutusmaksusta ole annettu. Kyse on vuositasolla yli 30 euron summasta ja huomasin saman virheen olleen laskelmassa jo edellisessä vakuutuskirjassa, joten epäilen jääneeni ilman SKL:n alennusta alusta alkaen, joten jos hyvin käy saan hyvitystä vuodesta -03 asti! Olen myös elänyt käsityksessä, että koirieni vakuutuksen sairaskulujen omavastuu on kertakohtainen, mutta se onkin per vakuutuskausi. Joyn vakuutus on sidottu kotivakuutukseeni, mutta Kerryn on jo niin vanha, ettei ole siitä riippuvainen. En tavallisesti juurikaan vakuutuskirjoja lueskele, kuten en myöskään palkkalaskelmia, mutta näköjään täytyy. Kerryn ja Joyn vakuutus on If:ssä, Voroa ei ole vakuutettu.

Tänään ohjelmassa on ollut koirien siistimistä. Leikkasin kaikilta tassukarvat kynsien ympäriltä ja anturoista, pissareikien ympärykset sekä tietysti kynnet. Joyn korvakäytävien karvat nypin myöskin ja Vorolla on vielä sama toimitus edessä. Päivä on tuulinen ja harmaa, eikä oikein huvittaisi tehdä yhtään mitään - jos vaikka vetäytyisi sohvalle katsomaan Num3rot-sarjaa, niitä kun on vielä kovalevyllä muutama jakso katsomatta. Viimeisimmän kahden viikon aikana olen urakoinut kuluvaa tuontantokautta ja seuraavana onkin sitten Pako:n kuluva tuotantokausi. Huomenna menen muutamaksi tunniksi töihin ja maanantaina olisi tarkoitus suunnata Kerryn kanssa miehelään. Vieläkään Voro ei ole kertaakaan yrittänyt Kerryä astua, mutta nuolee kyllä Kerryn pissoja, takalistoa ja korvia. Joylle Kerry tyrkyttää takapäätään ja kääntää häntääkin jo sivuun, mutta eihän Joy siitä vielä mitään ymmärrä, eikä nartun paljoa tarvitsekaan :)

Joy täyttää ensi viikolla jo 8 kuukautta ja oma ikääntymispäiväni lähestyy hurjaa vautia.

Hyvät viikonloput sinulle, kiva kun kävit!