Tänään menimme Kitin ja russeleidensa Tarmo ja Niilo kanssa metsälenkille. Mielenkiinnolla seurasin poikien suhtautumista Joyhin, sillä tarkoitus olisi mennä viikonloppuna treenailemaan. Pojat haistelivat innolla pihalla juoksuhajuja, mutta eivät osoittaneet mitään normaalista poikkeavaa kiinnostusta Joyn takapäähän. Metsälenkin lopulla Niilo alkoi sulhastelemaan Joyta, mutta Joy ei kääntänyt häntää, vaan tuuppasi Niilon pois. Pojat ovat molemmat kastroituja, mutta Niilolla on jopa jälkeläisiä, joten tunnistaa varmasti juoksunartun. Eihän juoksunartun haju ihan heti juoksun loputtua katoakaan, mutta uskallan kyllä mennä viikonloppuna treenaamaan.

Suunnittelimme Kitin kanssa tulevan talvikauden koulutusryhmämme (alkeiset ja vähän siitä edistyneemmät) koulutuksen pohjan. Mielestäni on todella tärkeää tehdä pohjatyö mahdollisimman huolella, joka kantaa taatusti myöhemmin hedelmää. Kiti aloittaa koulutukset tällä viikolla ja ensi viikolla on mun vuoro. Oppilaat ovat pääsääntöisesti nuoria tyttöjä, mutta toivottavasti vastaanottavaisia.
Kiti kertoi, että olemme pääseet Voron kanssa ASB-lehdessä julkaistavalle Timanttiset Ranking -listalle. Sijoitus päälle 800 ja pisteitä 16. Muuten kaikki oli ok, mutta roduksi oli laitettu auspai :D Laitoin Gumblerille korjauspyynnön.

JAUn kisat on ensi viikolla ja huomenna on viimeinen ilmoittautumispäivä sähköisesti. Tämä tietää taas naputtelun täyteistä viikonloppua, kun laitan ilmot tietokantaan. Lisäksi meillä on huomenna JAUn hallituksen kokous.

Huomenna tulee taas neloselta klo 9-10 kooste agilityn MM-kisoista. Muista katsoa!