Eilen olisi ollut Joyn ryhmätreenit, mutta muut eivät tulleet paikalle, joten treenasin yksin. Colliet (bc:t & pitcol:t) ehtivät valtaamaan hiekkakentän, joten menin keskikentälle hieman jännittäen kuinka liukas nurmi olisi sateen jäljiltä.

Treenasin U-putkea takaa lähettäen, joka meni aluksi hyvin, mutta sitten Joy alkoi kiihtyä (=räkyttää) ja sitten meni ihan kohkaamiseksi. Kyllä se sieltä putkesta kääntyi ihan oikein, mutta putkeen meno tahtoi olla vähän vaikeaa varsinkin vasempaan päähän mennessä.

Suoralla putkella treenasin putkijarrutusta, joka sujui suht ok, mitä nyt tyyppi kääntyi välillä eri suuntaan mistä olin se putkeen lähettänyt.

Pujotteluun lähetystä testasin sekä umpi- että avokulmasta ja Joy oli kyllä erittäin upea varsinkin umpikulmista. Laitoin renkaan 90 asteen kulmassa keppeihin ja renkaalle tultiin A:lta. Tulin A:n oikeaa puolta, lähetin Joyn renkaalle ja heti kun se ponnisti käskytin kepit. Leikkasin itse renkaalla, eikä minun tarvinnut mennä renkaan toisella puolelle lainkaan. Joy kesti loistavasti noin 5 metrin sivuetäisyyden. Seuraavaksi päätin lähettää Joyn kepeille toisesta päästä noin 7-8 metrin etäisyydestä puomilta tai sen alla olevalta putkelta. Laitoin pussin houkuttelemaan noin metrin päähän ekasta kepistä ja jäin reilusti taakse käskyttämään Joyta. Tyyppi valitsi kerta toisensa jälkeen erehtymättä kepit, vaikka siirsin lopulta pussin suun aivan samaan linjaan keppien kanssa noin ½ metrin päähän ekasta kepistä!! Yht´äkkiä tajusin treenaavani tätä kohtaa avokulmasta ja minä kun olen ollut siinä käsityksessä ettei Joy sitä osaa... Seuraavaksi oli pakko testata 90 asteen kulmaa ja niin se paineli iloisesti kolmanteen väliin, paitsi jos sain sen huomion hetkeksi välittömästi edellisen esteen jälkeen.

Saksalaista treenasin muutaman toiston verran takaakierron kautta. Edelleen ajoitus pissii, eli varmistelen takaakiertoa liian paljon, jolloin olen saksalaisessa auttamatta myöhässä, sillä minun pitäisi olla jo siivekkeen ohi siinä vaiheessa kun Joy on riman päällä. Tein nyt taakse lähetystä rohkeammin, eli sijoituin lähetysvaiheessa noin riman puoliväliin ja heti toimi paremmin. Jostain syystä vaan Joy lähtee takaakierrossa liian kauaksi rimasta (siis hypyn takana), joka vaikeuttaa ohjausta. Täytyy muistaa treenata takaakiertoja niin, että Joy todellakin kiertää vain siivekkeen.

Testailin vielä miten hyvin Joy hakee putken pelkällä putki-käskyllä. Putki sijaitsi puomin alla ja sain kyllä aikas monta kertaa käskeä putkeen ennen kuin se löytyi. Monta monituista kertaa Joy ampaisi puomille ja kerran jopa kepeille, jotka olivat sentään aivan eri suunnassa. Voisi kuvitella syynä olevan puomi- ja putki-käskyn samankaltaisuus, mutta kun kontaktikäskyni on kiipee....

A:n kontaktit olivat todella hyvät, joskaan eivät maailman nopeimmat. Puomilla Joy edelleenkin hiipii ja tarjoili esim. 3 on 1 off -kontakteja.

Sunnuntainen kompurointi on kostautunut oikean jalan polven ja lonkan kipuiluna. Oikean puolen alaselkä tuntuu myöskin melko kireältä ja lantio tuntuu olevan jumissa, eli vasen jalka tuntuu reippaasti lyhyemmältä kuin oikea. Kuulin sunnuntaina kisoissa seuratoveriltani Keravalla vastaanottoaan pitävästä kiropraktikosta, joka on myös urheiluhieroja ja fysioterapeutti. Kaivelin jo hänen yhteystietonsa esiin ja tarkoitus olisi varata häneltä aika, kunhan vaan saan ajoiksi tarttua luuriin ja soittaa. Se kun on yleensä minulle se vaikein osuus. Toistaiseksi hoidan lonkkaa ja polvea back on track -tuottein.