Viimeinkin päästiin Joypanderin kanssa Samun koutsattavaksi! Sopivasti meitä oli paikalla vain kolme, joten varsinaista tehotreeniä oli luvassa. Piirustin taas suurinpiirtein radat, välimatkat ja kulmat eivät vastaa todellisuutta.

Eka harjoitus:


Alun tein kahdella tapaa, eli aluksi vedin putkelta, lähetin kepeille ja leikkasin pujottelun vasemmalle puolelle. Toinen vaihtoehto oli, että menin putken kauempaan päähän vastaanottamaan ja lähetin sitten kepeille. Kummassakin oli puolensa, mutta kisatilanteessa olisin mennyt putken päähän vastaanottamaan. Väli 4-8 meni parhaiten, kun irrotin Joyta sivusuunnassa hypylle 5 ja menin vastaanottamaan hypyn 6 takaa. Sitten tiukka leikkaus hypyllä 7 ja lähetys 8:lle. Hypyltä 8 lähetyksen putkeen tein aluksi niin, että valssasin hypyllä 8 ja lähetin Joyn putkeen yrittäen hiljentää sen vauhtia ennen putkea. Ei kääntynyt kovin hyvin, mutta sain kuitenkin tehtyä radan loppuun asti. Toisena vaihtoehtona teimme 8-9 välin takana leikkaamalla, mutta suullinen hidastus aiheutti Joyn kääntymisen takaisin putkesta ja lopulta saimme ihan kohtuullisen käännöksen aikaan, kun leikkasin takana ja pidin meteliä Joyn tullessa ulos putkesta. Pariin kertaan Joy ampaisi väärään putkeenkin, mutta nyt olikin eka kerta kun harjoittelimme kahden putken välistä vetämistä. Toistoja tuli niin paljon, että pelkäsin Joyn väsähtävän, mutta niin vaan pikkuräppänä jaksoi.

Toinen harjoitus oli jotenkin tähän suuntaan:

Aluksi minulla oli vähän vaikeuksia saada Joy putkeen, se kun ei olisi halunnut istua selin rataan päin. Samu sitten vinkkasi järkevämmästä suuntauksesta, eli linjasin se vinosti hypyn 1 rimaan, Joyn nenän näyttäessä suoraan putkeen. Sitten jätin itse sivusuunnassa välimatkaa Joyhin, jollon pääsin juoksemaan putkea kohden jyrkemmässä kulmassa jääden lähelle putken keppien puoleista päätä. Kepeille viennissä ei ollut mitään ongelmaa ja yritin ensin jättää sivusuunnassa välimatkaa päästäkseni valssaamaan hypyn nro 4 taakse, mutta Joy ei sitä kestänyt. Kepit menivät itse asiassa siihen jamaan, että kerran jopa pysähtyi kesken pujottelun. Niinpä minun oli pakko mennä auttamaan kädellä ja leikata hypyllä 5. Alunperin minulla oli tarkoitus vähän vekata ennen hyppyä 5, mutta parhaiten kohta meni, kun linjasin oman liikkeeni kepeitä suoraan hypylle 5, tiukka leikkaus takana, lähetys hypylle 6 ja renkaalle, kun itse menin hypyn 8 taakse vastaanottamaan. Hypylle 9 ohjaus ei tuottanut mitään ongelmia, mutta kympiltä putkeen ei onnistunut. Viimein tein kohdan niin, että lähetin Joyn hypylle 10 ollen itse putken toisella puolella. Näin ehdin hyvin näyttämään putken oikean suun, eikä loppurata tuottanut mitään ongelmaa.
Treeneistä jäi tosi hyvä maku. Harjoitukset olivat meille riittävän vaikeita, muttei liian. En ole vielä koskaan treenannut Joyn kanssa noin pitkiä jaksoja kerralla, joten tämä on hyvää treeniä myös tulevia tehotiimin leirejä ajatellen. Vähän jännittää missä kunnossa Joy huomenna on, mutta toivottavasti ei ole jäykkä.

Minulla oli kotona vanhentunut työvuorolista, joten pääsinkin tänään töistä yllättäen tuntia aiemmin kuin olin kuvitellut. Niinpä kävin Jäken Mustissa ja Mirrissä, mutta valitettavasti heillä ei ollut vielä Hurtan pukuja, ts. yhdet housut kylläkin. Kuinka ollakaan housut mahtuivat minulle, joten tilasin nyt sitten niiden perusteella palkintopukuni. Jos hyvin käy saan sen jo perjantaina.