Käväisin eilen illalla Ristarilla treenaamassa vähän Joyn kanssa. Muistuttelin mieleen kontakteja, sekä harjoittelin putkea kuolleesta kulmasta sekä kepeille lähetystä. Sutaisin piirtää radan vapaalla kädellä photoshopissa, joten pahoittelen laatua, mut näkee tosta nyt jotain.


Aluksi tein radan niin, että menin aivan A:n viertä, lähetin putkeen ja menin vastaanottamaan putken ulostulosuulta nakaten Joyn oikealla kädelläni kepeille ja neitihän haki ne!!! Puomilla juoksin suoraan hypyn nro 6 taakse vastaanottamaan ja Joypa ei kestänytkään sitä, vaan tuli puomin maahan asti. Otettiin kepeiltä uudestaan ja tällä kertaa neiti jäi puomille odottamaan. Hypyn jälkeen kiepsautin Joyn puomin edestä keinulle, josta lähti myöskin hiukan ennakoiden. Seuraavaksi tein alun niin, että lähetettyäni Joyn A:lle meninkin putken toiselle puolelle vapauttamaan Joyta ja raukkaparka meni aivan hämilleen. Se tuli A:n aivan maahan asti ja kun otin uudestaan, niin jäi jo harjalle jarruttamaan. Niinpä tein pari toistoa A:ta niin, että menin vierestä ja sitten uudestaan jättäen putken väliin ja johan neiti tajusi mistä on kyse. Putkeen lähettäminen tosin tuottikin sitten päänvaivaa, sillä Joyn mielestä A:n jälkeen loogisinta oli mennä kepeille, olinhan jo valmiiksi keppien vierellä. Seuraavaksi ongelmia tuli puomilla, sillä halusin päästä myös valssaamaan puomin eteen, mutta Joy lähti liikkeen mukana puomilta. Vasta kolmannella kerralla neiti ymmärsi, että siellä tulee pysyä ja siihen olikin hyvä lopettaa. Ellu tuli sopivasti koirinensa paikalle, joten Joy pääsi leikkimään Haulin kanssa. Kakaroilla oli oikein kivaa ja leikkivät kunnes JAUn kisojen estekuorma saapui, jolloin laitoimme koirat autoon ja ryhdyimme purkamaan kuormaa. Tänään on vuorossa pitkästä aikaa ohjatut treenit, joita vetää pitkän linjan vesikoiraohjaaja Emilia "Emmi" Rainetoja. Huutia tulee varmasti haltuunotoista, ts. niiden puutteesta, mutta vauhtia ei tule taatusti puuttumaan.

Kävin jo eilen ilahduttamassa itseäni vaa'alla, mutta kerronpa tämän aamun tuloksen, se kun kulostaa vielä paremmalta, eli aloitin "uuden", herkuttoman elämäni 3.7. ja nyt 7,5 viikkoa myöhemmin painoa on lähtenyt huikeat 6 kg. Kaikkea ruokaa tai läheltä liippaavaa syön ihan normaalisti, mutta makeaa hyvin harvoin. Suunta on erinomainen!