Vaikkakin hieman nolotti, niin kysyin taannoin siilinjärveläiseltä eläinfysioterapeutti Maija Keinäseltä voisiko hän hoitaa koirani joulunpyhinä. Maija on russeli- ja agilitytuttu monen vuoden takaa, muuten en olisi tohinut edes kysyä moista. Onneksi Maijalle sopi, sillä koirat on hoidettu viimeksi muistaakseni elokuussa ja ainakin Joy on osoittanut ajoittain oireita jumeista. Niinpä lähdin aamupäivällä äitini luota ja suuntasin Vuorelaan Maijan luo.

Ensiksi Maija katsoi koirien liikkeet ulkona ja Joy liikkui ihan hienosti. Kerry taas ei liikkunut, sillä sen jalkoja palelsi niin, ettei oikein alkanut millekään. Sisälle päästyämme oli hoitovuorossa ensin Joy, mikä harmitti Kerryä kovin. Hirvittävästi se haki huomiota ja kun ei muuten sitä saanut niin meni ihan pokkana kiinni Maijan käsivarteen ja kellahti selälleen aivan kiinni Joyhin. Onneksi Joy ei Kerryn tempauksista välittänyt, mutta kyllä meitä Maijan kanssa nauratti.

Joyn selkälihakset ja lantio olivat jumissa, Kerryllä jumia löytyi rintarangasta. Ilokseni Kerry on laihtunut taas entiselleen, eli olen viimeinkin löytänyt sille steriloinnin jälkeen riittävän ruokamäärän.

Kotimatka sujui hyvin kahden tyytyväisen neitokaisen tuhistessa takaboxissa.