Tänään minulla oli merkkipäivä, nimittäin 18 vuotta Tunn1n Kuvan palveluksessa. Kokonaisuutena tämä on ollut hyvä työpaikka, palkat on tulleet ekaa kertaa lukuunottamatta ajallaan (ts. yleensä jopa etuajassa) ja työ on ollut itsenäistä. Nyt kun olen "eläkemyymälässä", niin työ ei ole enää stressaavaakaan, toisin kuin se oli 90-luvun hulluina vuosina. Tietysti aina välillä joku asia ottaa kupoliin, niin kuin nyt tällä kertaa vetkuttelu lomiemme julkaisun kanssa, mutta harvassa lienevät ne työpaikat, joissa kaikki menee aina täydellisesti. Täällä Järvenpäässä asiakkaatkin ovat pääsääntöisesti mukavia, ihan eri tyyppisiä kuin esim. Hesan keskustassa. Johtoportaasta minua ei (tietenkään) ole onniteltu, mutta muista liikkeistämme ja työkaverini Sanna tuli peräti käymään vaikka oli vapaapäivällä ja toi porkkanapiirakkaa & jäätelöä ;)

Eilen oli Kerryn treenit ja vettä tuli kiusaksi asti. Ristarille päästyämme tuli vielä ukkoskuuro, joka pelästytti Kerryn, mutta menin kuitenkin ekan radan sen kanssa. Rimat laitettiin noin 15 cm korkeuteen ja neitihän viipotti menemään ihan innolla :D Koska kyseessä oli normaali kisaradan mittainen harjoitus, päätin tehdä tokan radan Joylla - ryhmässä kun oli lisäkseni vain kaksi muuta oppilasta ja kouluttajaa vaihto ei haitannut. Ensin menin kuitenkin puomin kahdesti, ja kumpikin kerta meni pepulleen, ts. Joy lähti kontaktilta ennen lupaa. Jälkeenpäin ajateltuna taisin vähän painostaa sitä vartalollani.... Rata oli 3-luokkalaisille tarkoitettu, joten sanoin heti kouluttajallemme, ettemme pysty tekemään kuin 2-4 esteen pätkiä ja niin sitten teimmekin. Joy kävi todella kierroksilla ja räpellystähän siitä tuli, mutta saatiin tehtyä rata läpi. Hylkyjä olisi varmasti tullut tusina, mutta niitähän ei nyt laskettu. Monen monituisen kiellon lisäksi tuli yksi rima alas (takaahyppy) ja renkaan Joy suoritti ekalla kertaa kehikon kautta, koska radan luonne vaati että olen kutsumassa sitä renkaan takana, jolloin se pääsi tulemaan vinosti. Hauskaa kuitenkin oli ja Joy näytti olevansa nimensä mukainen pikkukoira.

Tänään on tällä haavaa viimeiset Peetsan treenit ja huomenna alamme valmistautua SM-tunnelmiin. Pitäisi vielä ratkaista pelaanko voittajavetoa vai en. Sonic taitaa olla ennakkosuosikkini....