Lauantaiaamuna lähdimme Sannan kanssa ajelemaan Tuorlaan Piikkiöön, Kyllösen Pirkon järjestämälle leirille. Lauantain rata oli Janitan tekemä kooste SM-tuomari Asko Jokisen kisaradoista. Ekan treenipätkämme aikana Joy oli aika ärsyttävä, sillä kentällä oli runsaasti sitä houkuttavia haisuja ja jotain se ruohon seasta napsi. Makupaloja, jäniksen papanoita, mitä lie. Ei se sen työskentelyä haitannut, mutta jouduin esim. kutsumaan sitä luokseni useita kertoja ennen kuin totteli. Suurimmat ongelmakohdat olivat käännöksen ennakointi hypyllä 16, kun ensinnäkin menin hakemaan Joyta putken ulostulolta, vaikka se antoin suoraan ko. hypylle, eli olin sitten hypyllä 16 myöhässä. Toisaalta menin taasen liian lähelle estettä 16, joka jonniin verran vaikeutti seuraavana vuorossa olevaa välistävetoa. En sitten huomannut maassa olevaa epätasaisuutta, joten peruuttaessani välistävedossa kompastuin kaatuen selälleni. Onneksi on tullut sen verran paljon pudottua heposen selästä, että vaistomaisesti taivutin päätä eteen päin ja tein jonkinlaisen kuperkeikan taakse päin. Hiukan takaraivo kolahti maankamaraan, muttei niin että olisin saanut päänsärkyä tms. mutta oikean hartian seudulla on tietyssä asennossa kireyttä. Puomille vientiä oli hankaloittamassa ylösmenon vieressä houkuttimena oleva putken suu, mutta vaikka tiedän Joyn valitsevan mieluiten kontaktiesteen, niin vein sen puomille flipillä, sillä halusin Janitan hienosäätävän flippiäni. Joo, kertaakaan ei koira putkeen tainnut livahtaa, vaikka joka kerran sanoinkin puomin sijaan putki Nauru Tähän asti pääsimme ensimmäisen treenisessiomme aikana, eli toinen pätkä alkoi sitten puomista. Toisen pätkän alusta Joy oli taas täysillä mukana, eli nuuskimiset jäivät.  Puomin jälkeiselle hypylle tein takaakierron + saksalaisen. Taas kerran menin hyppyä liian lähelle + aloitin saksalaisen liian myöhään. Heti kun sijaintini & ajoitus saatiin kuntoon Joy teki todella pienellä kaarteella kohdan, eikä itsellekään tullut kiire. Kepeille vientiin testailimme paria eri vaihtoehtoa ja paras oli törkkäsyvaihtoehto, jossa jäin keppien oikealle puolelle. Hypylle 26 vein poispäinkäännöllä, mutta hypylle 27 vienti tuotti taas vaikeuksia, mutta sekin saatiin pelkällä oikeaan paikkaan tehdyllä vartalon käännöllä tehdyksi.

Sanna oli varannut itselleen lauantai-illaksi tunnin vuoron ATT:n hallille, sillä ko. hallissa kisataan heinäkuussa MM-karsinnat. Autoin Sannaa radan rakennuksessa & kuvasin treenit. Halli vaikuttaa todella kivalta, mutta ajatus siitä karsintojen pitopaikkana tuntuu kyllä oudolta. Ensinnäkin se tulee olemaan melko ahdas, eikä se vastaa tulevaa MM-kisa-areenaa muuten kuin ehkä keinonurmen osalta. Aika näyttää osoittautuuko ratkaisu hyväksi vai vähemmän hyväksi... Treenipäivän päätteeksi menimme ABC:lle syömään härkää vuohenjuustolla ja ostimme vielä illaksi irtareita, jätskit & 0,5 litran siiderin puoliksi. Ruoka-annos oli niin valtava, etten jaksanut sitä ihan kokonaan syödä, samoin kävi 260 g:n irtaripussille. Siideri pisti vatsahapponi aivan sekaisin ja lopulta olotila oli niin inhottava, että pelkäsin jo alkavani oksentaa. Onneksi oli Rennietä mukana, joten sain sillä fiksattua sekä oman että Sannan olotilan, hänelle kun kävi aivan samoin hiukan vain hitaammin kuin minulle. Leiriyö meni tällä kertaa suht hyvillä unilla, sillä olin varustautunut lukemisella + silmälapuilla.

Sunnuntaina treenailtiin Jaakon suunnittelemalla radalla. Alku onnistui erittäin hyvin, mutta 3-4 välillä olinkin jo melko pississä, sillä jälleen kerran etenin aivan liian lähelle hyppyä 3 enkä kertonut ajoissa hypyn 4 suuntaa (saman suuntaisesti hypyn 3 vieressä). Jälleen kerran sain ripitystä roolistani Joyn "ohjaksissa" eli minulla on vain statistin rooli tehtävänä jarruttaa tarvittaessa. Hypyllä 8 pääsin taas treenaamaan takaakierto - saksalainen -yhdistelmää, joka onnistui taas hyvin heti kun sain sijaintini & ajoituksen oikein. Hypyltä 11 sain tehtyä hillittömän pienellä kaarteella käännöksen putkeen lähettämällä Joyn takaakiertoon ja niistolla veto riman yli ja yksi askel putkeen päin ja lähetys. Niistossa minulla oli paha tapa lähteä liian aikaisin liikkeelle, jolloin jouduin ottamaan useamman askeleen putkelle viedessäni. Siitä tuli satikutia, sillä hyppyjen 13 ja 14 väliin piti ehtiä tekemään sokkari ja 14:lle jaakotus & kepeille vienti poispäinkäännöllä. Kepeiltä poispäinkääntö A:lle ei tuottanut mitään ongelmaa, kuten ei myöskään A:ta hypyn kautta kuolleesta kulmasta putkeen lähetys. Putkesta kääntö meni jarrutusyrityksestä huolimatta vähän pitkäksi, mutta hyppy 19 ja kepit 20 menivät hyvin. Tämän pidemmälle ei sitten päästykään, ts. aikamme loppui. Jaakon mielestä minun tulee lopettaa turha varmistelu ja Joyn odottelu. Siinä on vaan kuulema sellainen puoli että sitten Joy menee entistä kovempaa Cool