ovat sujuneet vaivattomasti. Kertaakaan en ole sortunut mihinkään makeaan, ts. epäterveelliseen sellaiseen, sillä toki herkuttelen hedelmillä, marjoilla ja vihanneksilla. Vaikka olen kovasti yrittänyt en ole voinut vastustaa vaa'an kutsua, vaan melkein joka aamu on tullut pyrähdettyä puntarissa. Paino saattaa heittää puolikin kiloa vuorokaudessa suuntaan tai toiseen, mutta tämän aamun tulos oli noin 2,5 kg vähemmän kuin 14 päivää sitten. Tämän hetkiseen painoon tosin vaikuttaa sellainen tylsä asia, että rättiviikko on taas alkamassa, joten pienoista turvotusta on havaittavissa. Liikuntaa en juurikaan ole vielä lisännyt, mutta kahden viikon aikana olen pyöräillyt reilun 60 km. Hyvä minä!!! Vyötäröstä ei luonnollisestikaan ole vielä mitään havaintoja, vaan kyseistä paikkaa "koristaa" reilun kokoinen rasvamakkara. Toivossa on hyvä elää sanoi lapamato.

Eilen olin treenaamassa Joyn kanssa kontakteja Inkan johdolla. Tällä kertaa harjoittelimme sivusuunnassa välimatkan jättämistä ja kertasimme valsseja. Välimatkan jättäminen hämmensi Joyta sen verran, että pysähtyi hiukan liian ylös ja taas pääsimme hihnan avulla kertomaan mitä sen tuli tehdä ja tyttelihän oivalsi pian mistä on kyse. Edelleenkin se tahtoo ajautua kontaktipinnan reuna-alueille, jos jään kovin taakse, mutta Inka korjasi Joyn oikein, joten eiköhän sekin ongelma ole kohta korjattu. Keinua olen tehnyt kaiken kaikkiaan vielä niin vähän, että teki ensin läpijuoksuna (ei kuitenkaan lentona), sekä lähti pari kertaa ennen lupaa, joten keinulla täytyy vielä jäädä vähän lähemmäksi. Loppuviikon aikataulumme eivät sovi yhteen, joten sain luvan käydä treenaamassa kontakteja ilman apuohjaajaa. Tänään aion virittää irtokeppini pihalle ja aloittaa pujottelun tehotreenit ilman verkkoja.

Kerryn antopäivät eivät ole vieläkään ohi. Tosin on jo alkanut ärähdellä Joylle, se kun on keksinyt mennä istumaan hajareisin Kerryn ristiselän päälle ja rynkyttää siinä, joka ei Kerryn mielestä ole lainkaan hauskaa. Toivottavasti lopettavat jumppansa viimeistään huomenna, sillä sisareni Tarja on tulossa pariksi päiväksi perheineen kylään, eikä eskari-ikäisen tarvitsisi tuollaista menoa katsella.