Sain tänään s-postia russelitutultani vuosien takaa, joka oli lukenut taannoista vuodatustani tietokoneeni hitaudesta, ts. muistin vähyydestä. Hänellä on tarpeettomana kaksi vuotta nuori tietsikka, jonka lupasi minulle varaosiksi. Tässä tapauksessa tosin mun vanhasta koneesta tulee "varaosia", eli vaihdan koneeni reilusti nuorempaan =) Äitini on pitkään suunnitellut tietokoneen hankintaa, mutta koska asuu asuinneliöihin nähden hirmuisen tavaramäärän keskellä kysymykseen tulisi lähinnä fläppäri, mutta jos hän vanhan koneeni huolii, niin rakennan siitä hänen tarpeisiinsa riittävän paketin. Uuden koneeni haen lauantai-iltana, joten viikonloppuna ei sitten olekaan vapaa-ajan vietto ongelmia. Huippukivaa päästä värkkäämään!! Taloudessani on myös muutama huonekalu, jotka ovat olleet edelliselle omistajilleen vain tilan täytettä ja meikä on roudannut ne kotiin villisti hymyillen. Minusta on tosi kiva, että vielä on ihmisiä jotka laittavat itselleen tarpeettomat tavarat kiertoon, eikä aina olla käsi ojossa pyytämässä rahaa. Oravannahkakauppa on mielestäni kaikista parasta!!

Eilen läksin töistä hiukan aiemmin ja kävin pissattamassa seuratoverini flätin. Koira on sisätiloissa aika hermoille käyvä, mutta ulkona käyttäytyi todella hyvin.
Illalla sain vesikoiran ajeltavaksi ja pääsin testaamaan teroituksesta tulleita teriäni. Kaikki kolme Osterin terää leikkasivat erinomaisesti, mutta akkukoneeni terä ei. Tosin Moser Arcon akku oli aika vähäisessä virrassa, joten saattoi johtua siitäkin. Lähetin palautetta terät teroittaneeseen firmaan ja sieltä tulikin melkein saman tien vastaus, eli epäilevät Arcon terän yläosan olevan jotain muuta metallia kuin terästä, koska teroitettaessa se oli ainoa joka ei kipinöinyt. Kehoittivat lähettämään terän taas takaisin, kun seuraavan kerran teroitutan teriä, sillä heillä on muille metalleille tarkoitettu timanttilaikka. En vaan ymmärrä miksei sitä voitu käyttää heti?? Täytyy ladata Arcon akku ja testata terää kunnolla. Jos ei pelitä, niin nro 15 teräni voisi vaikka jo teroituttaakin.