Tänään oli taas kisavire ihan hukassa, johtuen siitä että sisareni perhe oli tulossa kylään ja medien vika rata alkaisi vasta kasilta, eli ajatukseni olivat ihan jossain muualla kuin kisaradoissa. Illan radat tuomaroi Seppo Savikko, joka oli unohtanut äänensä Ranskaan.

Ekalta radalta luulin saaneeni vitosen, mutta Joy olikin jättänyt yllättäen pujottelematta vikan välin ja pudotti sen lisäksi vielä kaksi rimaakin. Hyppykorkeus oli 40 cm, eikä pohjassa ollut mielestäni mitään vikaa.

Videolta puuttuu tokan radan alku, mutta se oli vain kahden hypyn kautta putkeen, pujottelu ja putki, josta video alkaa ja ne selvitimme virheittä. Puomin jälkeiselle hypylle kääntö onnistui hyvin, mutta sitten ajatukseni katkesi ja seuraavan hypyn valssi myöhästyi hieman enkä sitten ehtinyt suunnittelemaani sijaintiin, joten keinun sijaan Joy livahti putkeen ja hylättiin. Keinu oli sille selvästi hieman hankala, sillä se antoi suoraan seinään. Keinulta mentiin pituuden kautta hypylle, joka antoi suoraan A:lle, joten ennakoiva valssi ja  veto renkaalle. Lopun kiemuroissa putosi taas yksi rima.

Ennen vikaa rataa päätin jo melkein lähteä kotiin, mutta koska vieraani olivat vielä keksineet yhden kyläpaikan ajan tappamiseksi, päätin kuitenkin jäädä. Noh, neloshypyn näyttöni myöhästyi hieman ja Joy täräytti päin siivekettä kaataen sen. Meikä tietty pelästyi ja pysädyin hetkeksi, jolloin Joy ampaisi väärän hypyn ja pysähtyi sitten itsekin ihmettelemään kun en näyttänyt mitään. Ilmeisesti Seppokin hämmästyi, koskapa unohti näyttää meille hylkyä, joten saimme virheen ainoastaan riman pudottamisesta. Toivuttuani järkytyksestä jatkoin radan loppuun ja jopa ihan onnistuneesti, lukuunottamatta pujottelun jälkeistä putkea josta Joy kääntyi väärään suuntaan.

Video