Tässäpä Vauhtipentue, ikää 1 vrk:
1333645.jpg
Etummainen on Valma, pinkan päällä Venla, vasen selin oleva on Veikko ja oikealla selin Viivi.
Olen käsitellyt pentuja mahdollisimman vähän, joten eilinen napatyrähuomio osoittautui vääräksi, eli Viivillä (tai kenelläkään muullakaan) ei olekaan napatyrää :)

Olin eilen aikas poikki koko päivän ja vasta alkuillasta sain otettua pienet päikkärit. Tarjoilin aina välillä vettä Kerrylle pentulaatikkoon, mutta vasta ilta kahdeksan aikoihin tajusin kantaa sen väkisin ulos. Kerry asioi pikaisesti ja ryhtäsi takaisin pentulaatikkoon. Onneksi Seija soitti, sillä en ollut tajunnut tarjota ruokaa Kerrylle koko päivänä. Söihän se toki koko pentueen jälkeiset, mutta kyllä sillä taisi olla jo kova nälkä. Annoinkin sille pitkin iltaa kolmeen kertaa pienen ruoka-annoksen, ettei masu menisi sekaisin. Illalla Kerry pyysikin jo itse ulos ja tällä kertaa myös muut koirat pääsivät samaan aikaan. Hiukan jännitti miten Kerry niihin suhtautuisi, mutta se käyttäytyi ihan normaalisti. Pentulan huoneen ovelle ilmestyvälle Joylle se kuitenkin murisee, joten en yleensä päästä koiria edes sinne, vaikka siitä on pentuaitaukseen n. 3 metriä. Myöhään illalla huomasin, että Kerry läähätti ja täristeli pentulaatikossa. Aloin huolestua sen olevan sairas, mutta kun sitten olin päästämässä Joyta iltapissalle tuli Kerrykin alakertaan ja kävi hätimässä. Annoin sille vielä iltaruuan ja täristely loppui siihen.

Tänä aamuna tsekkasin neljän maissa tv:n kautta oliko Kerryllä kaikki hyvin ja puoli kasin aikaan päästin sen muiden koirien kanssa aamupissalle. Myös tänään olen antanut Kerrylle ruokaa pieniä eriä, mutta usein ja olen jo hiukan turvottanut sekaan kuivamuonaakin. Kerry on tosi reipas ja hyväkuntoisen oloinen. Illalla menen neljäksi tunniksi töihin ja sitten alkaa loma.