Eilen aamulla lähdin Ristinummelle auttamaan Joyn Rulla-sisaren ajelussa. Apuani ei juurikaan tarvittu, mutta olinpa ainakin henkisenä tukena ensimmäistä ajeluaan tekevälle Maarialle. Rulla käyttäytyi tosi hienosti ja sai ajelun jälkeen hillittömän hepulin. Seija toi Rullan kanssa hepuloimaan Bondin ja Alman, joka ei kyllä hirveämmin hepuloinut. Saimme Seijan kanssa kiitokseksi avusta valtavan kokoiset (200 g) suklaamunat. Eilen illalla hain äitini juna-asemalta. Minulla on 49 tunnin työviikko edessä ja vielä ihan yksin, joten äitini hoitaa koiria töissä ollessani.

Eilen ihan ensimmäinen pentueeni täytti 15-vuotta. Essy oli käynyt perjantaina eläinlääkärin tarkistuksessa ja tuomio oli SENIILI. Tuossa iässä seniiliys on jokseenkin normaalia, joten toivottavasti Essyllä ja muilla elossa olevilla sisaruksilla riittää vielä onnellisia ja terveitä vuosia. Kyseisestä pentueesta on elossa vielä ainakin Dafne ja käsittääkseni myös Pätkä. Riepun perheeseen kadotin yhteyden jo vuosia sitten, joten sen kohtalosta minulla ei ole tietoa. Itselleni palautunut Tytti lähti viimeiselle matkalleen huhtikuussa 2006. Ginnyn toinen pentue täyttää
14 vuotta 29.4. Siitä pentueesta olen kadottanut yhtä vaille kaikki koirat, joten jos jonkun omistaja sattuu tätä lukemaan, niin kuulumisia otetaan lämmöllä vastaan.

Tänään oli JAUn hallituksen kokous klo 10. Asiaa oli paljon, joten olin kotona vasta lähempänä kahta. Illalla treenasin Joyn kanssa kontakteja ja jalkojen välistä pujottelua. Pentulaiset voivat edelleenkin hyvin ja pikkuhiljaa alan odotella silmien aukeamista. Varsinkin Veikon silmäluomet näyttävät olevan melkein raollaan, joten ehkä alkuviikosta alkavat luomet avautumaan. Loman jälkeen olen varmaankin iltaisin ihan poikki, mutta yritän jaksaa kirjoitella tänne joskus jotain.

Hyvää alkavaa viikkoa toivottaen
Kirsi